A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Завітайте на виставку "Голуби Приазов'я"

Запрошуємо власників птахів і тварин, а також усіх небайдужих до тваринного світу 03 жовтня на XІ регіональну виставку-ярмарок «Голуби Приазов’я», що традиційно відбудеться в Чернігівці на Центральній площі. Початок - о 7:00

09:03 29.09.2021

Запрошуємо взяти участь у Програмі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес

Запрошуємо мешканців Бердянського, Мелітопольського, Пологівського районів Запорізької області та Маріупольського району Донецької області взяти участь у Програмі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес та отримати фінансову підтримку. Кінцевий строк подання заявок – 30 вересня 2021року.

15:36 27.09.2021

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов, для уточнення облікових даних у справах квартирного обліку.

Згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470 щорічно до 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання.

14:49 27.09.2021

Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області

Інформація Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області

13:34 27.09.2021

Громадські та благодійні організації до 11 жовтня повинні оновити свої відомості про КБВ

До 11 жовтня усім громадським та благодійним організаціям необхідно оновити свої відомості про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) в ЄДР. Ця інформація подається незалежно від того, чи міститься про них актуальна інформація, чи вона потребує змін.

13:13 23.09.2021

Повідомлення щодо оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) до проєкту Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної територіальної громади на 2022 рік

На виконання вимог п.4 ст.10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» на офіційному вебсайті Чернігівської селищної територіальної громади (chegromada.gov.ua) у рубриці «ОГОЛОШЕННЯ» розміщено Заяву про визначення обсягу СЕО до проєкту Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної  територіальної громади на 2022 рік для громадського обговорення.

08:41 22.09.2021

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЄКТУ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2022 РІК

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЄКТУ ПРОГРАМИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2022 РІК.

08:39 22.09.2021

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю на тему: «Проєкт Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Чернігівської селищної територіальної громади Бердянського району Запорізької області на період до 2027 рок

Відповідно до розпорядження селищного голови про проведення консультацій з громадськістю на тему: «Проєкт Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Чернігівської селищної територіальної громади Бердянського району Запорізької області на період до 2027 року» (далі — Стратегія) проводиться громадське обговорення результатів стратегічного аналізу та пріоритетів розвитку сфери надання соціальних послуг громади.

15:35 20.09.2021

Пам'ятка безпечного користування газом в побуті

Користування газовими приладами при дотриманні правил і інструкцій безпечне  та зручне. Проте неправильна їх експлуатація, поганий догляд може призвести не лише до вибухів і пожеж, але й до нещасних випадків.

11:21 20.09.2021

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади, які бажають отримати щеплення від короновірусної хвороби COVID-19. Станом на 17 вересня у пункті щеплення наявні такі вакцини: AstraZeneсa та Pfizer.

15:26 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь