A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області

Інформація Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області

14:30 26.07.2021

Запрошуємо на турнір Чернігівської громади з більярду!

Захід відбудеться 17 липня о 9:00 на базі спортивного комплексу с. Довге. Попередня заявка на участь та довідки за тел. 0999416393 - Анна Момот. Вік учасників – необмежений. Заявки на участь приймаються до 11.00 14 липня.

11:54 12.07.2021

ОПИТУВАННЯ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ

Шановний підприємцю! У рамках розробки стратегічного компоненту з розвитку малого та середнього бізнесу в громаді, запршуємо взяти участь в опитуванні для оцінки підприємницького клімату території, визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді в цьому напрямку та перспектив їх вирішення на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку підприємництва в громаді. Заздалегідь дякуємо за Ваш час і рекомендації! Опитування анонімне!

16:23 08.07.2021

До уваги мешканців громади!

В понеділок, 28 червня, о 10:00 на селищній площі з нагоди 25-ї річниці Конституції України відбудеться фестиваль «Родинне сузір’я» та святковий концерт. Також для жителів громади буде працювати торгівля, для дітей – батути й атракціони.

09:14 25.06.2021

До уваги мешканців громади!

Селищні і сільські заклади культури запрошують жителів і гостей громади на святкові заходи до Дня молоді і Дня Конституції України

15:58 24.06.2021

До уваги мешканців громади!

У неділю, 27 червня, о 17:00 на селищній площі відбудеться святково-розважальна програма з нагоди Дня молоді. У програмі: конкурси, розваги, танцювальні флешмоби, битви фарбами, вокальний конкурс, патріотичний флешмоб, виносна торгівля, атракціони, батути і на завершення - святкова дискотека від діджея.

08:43 24.06.2021

До уваги фермерів громади!

Всеукраїнська Асоціація ОТГ запрошує до участі в інформаційному семінарі на тему: «Особливості створення і ефективної діяльності фермерських господарств», який відбудеться на базі Платформи «Економіка і інвестиції» для осіб, в громаді, які вже ведуть фермерське господарство та для тих хто має на меті його створити, яке відбудеться 25 червня 2021 року з 11.00 год до 12.30 год.

08:40 24.06.2021

Шановні жителі громади!

З 1 липня абоненти із заборгованістю понад 300 грн не отримуватимуть послуг із водопостачання, водовідведення, вивозу ТПВ. КП «Чернігівське ВУЖКГ» доводить до відома абонентів, що у зв’язку з підвищенням дебіторської заборгованості населення, підприємств, установ та організацій громади по житлово-комунальним платежам, підприємство, починаючи з 01 липня 2021 року вимушене припинити надання послуг з водопостачання, водовідведення, вивозу твердих побутових відходів користувачам, сума боргу яких перед підприємством за отримані послуги складає понад 300 гривень.

14:34 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь