A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Оголошення про початок проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів від населення та підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання в населених пунктах Чернігівської ТГ

Виконавчий комітет Чернігівської селищної ради, з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану у межах с. Новополтавка та с. Зоря  Чернігівського району Запорізької області, відповідно до вимог Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, “Про відходи”, керуючись ст. 30, частиною 1 ст. 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», п. 8 Постанови Кабінету Міністрів України № 1173 від 16.11.2011 року, на підставі рішення  сесії Чернігівської селищної ради від 19.02.2021 № 15 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів» оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів від населення та підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання в населених пунктах Чернігівської територіальної громади (далі Конкурс).

07:18 14.03.2021

Запрошуємо на «Школу птахівника -2021»

ГС Міжрегіональний Союз птахівників та кормовиробників України  проводить набор слухачів на участь у безкоштовних  онлайн-тренінгах для мешканців сільської місцевості,  працівників  птахівницьких ММСП, представників особистих селянських та сімейних фермерських господарств у секторі виробництва продукції птахівництва , які прагнуть розробити  ефективний  бізнес-план  розведення свійської птиці. Тренінги проводяться за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), яка виконується компанією Chemonics International.

09:59 12.03.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області інформує, що за результатами засідання конкурсної комісії, яке відбулося 10 березня 2021 року об 14.00 годині з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області – переможцем конкурсу визначено ФОП Усс Сергія Анатолійовича.

09:55 11.03.2021

До уваги мешканців громади!

З метою забезпечення надходжень до місцевого бюджету податків з роздрібного продажу підакцизних товарів та посилення боротьби з незаконним виробництвом та обігом алкогольних напоїв в громаді активізувалась робота по виявленню незаконного виробництва та реалізації підакцизних товарів.

13:15 02.03.2021

Інформація КНП «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської селищної ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради

Інформація КНП «Чернігівська районна лікарня» Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області.

09:42 24.02.2021

Оновлений План екологічного та соціального менеджменту (ПЕСМ) за субпроєктом (СП)

Шановні мешканці смт Чернігівка! Запрошуємо Вас ознайомитись із оновленим Планом екологічного та соціального менеджменту (ПЕСМ) за субпроєктом (СП), які впроваджується у Вашій громаді за сприяння Українського фонду соціальних інвестицій у рамках проекту  «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – Покращення первинної сільської медицини (УФСІ VII)», а саме:

15:37 18.02.2021

Інформація Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищно

Інформація Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки об’єкта комунальної власності Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області

08:09 17.02.2021

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва

Гараж 48, Естонська рада у справах біженців та Запорізький благодійний фонд «Єдність» за майбутнє» запрошують жінок зі сходу України взяти участь у Програмі розширення можливостей жіночого підприємництва! Дедлайн - 15 березня 2021 року.  

08:40 10.02.2021

Тимчасові зміни в отриманні послуг державної реєстрації актів цивільного стану

До уваги тих, кому потрібні послуги державної реєстрації актів цивільного стану (свідоцтва про народження, смерть, укладання шлюбу)! Тимчасово, з 08 до 16 лютого, у зв’язку з відпусткою працівника, отримати послуги можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану по Пологівському та Чернігівському районах у м. Пологи за адресою: провулок Некрасова, 2. Через карантин рекомендуємо звертатися туди попередньо телефоном 061 652 35 38 та уточнювати графік роботи.

16:44 01.02.2021

Зміни в роботі ЦНАПу!

Шановні мешканці громади! При плануванні відвідування Центру надання адміністративних послуг зверніть увагу, що відповідно до Розпорядження КМУ «Про перенесення робочих днів у 2021 році», п’ятниця, 8 січня, - вихідний день, а субота, 16 січня, – робочий.

15:32 06.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь