ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Запрошуємо взяти участь у проєкті-челенджі «Не пали - компостуй»

Щороку в Україні спалахують понад 56 тисяч пожеж у природних екосистемах та на  відкритих територіях, як свідчать дані Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Це завдає мільярдних збитків, забруднює повітря, знищує цілі екосистеми та забирає життя людей. У 2019 році непрямі збитки від пожеж в екосистемах склали близько 3,4 млрд грн; загинуло 84 людини.

10:16 13.05.2020

Оголошення про початок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення ТПВ у межах сіл Чернігівської ОТГ

Оголошення про початок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах сіл Новоказанкувате, Крижчене, Петропавлівка, Богданівка, Бойове, Замістя, Зелений Яр, Мокрий став, Нижній Токмак, Владівка, Степове, Ільїне, Калинівка, Олександрівка, Тарасівка, Новомихайлівка, Обіточне, Салтичія, Просторе, Довге, Квіткове, Розівка, Стульневе, Кам’янка, Широкий Яр, Балашівка, Благодатне, Ланкове, Хмельницьке, селищ Красне, Стульневе Чернігівського району Запорізької області.

09:00 07.04.2020

Оголошення про початок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах смт Чернігівка, селищ В.Токмак-1,В.Токмак-ІІ, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, В.Токмак

Увага! Оголошення про початок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області

14:24 10.03.2020

Власники пасік мають зареєструватися в селищній раді, а агровиробники - запобігати отруєнню бджіл

Оскільки, господарства сповіщають населення про місце і час обробок пестицидами через селищну раду, то власники пасіки повинні зареєструватись в селищній раді на території якої знаходиться пасіка.

15:15 12.02.2020

Запрошуємо на IV спеціалізований аграрний форум «Agro Pro: Формування сприятливого середовища для експорту сільгосппродукції та продукції сільгоспмашинобудування»

Доводимо до Вашого відома, що за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу 11 лютого 2020 року у виставковому центрі «Козак-Палац» за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, буд. 70-Б відбудеться IV спеціалізований аграрний форум «Agro Pro: Формування сприятливого середовища для експорту сільгосппродукції та продукції сільгоспмашинобудування».

11:50 06.02.2020

До уваги сільгосптоваровиробників!

Відповідно до Закону України «Про дитяче харчування» з метою визначення спеціальних сировинних зон для виробництва високоякісного та безпечного дитячого харчування в облдержадміністрації створена та працює комісія з питань надання виробникові сировинного статусу спеціальної сировинної зони, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування.

14:09 04.02.2020

Запрошуємо до участі у виставці аграрного бізнесу «АгроТехСервіс – 2020»

Запрошуємо Вас до участі у 19-й міжрегіональній спеціалізованій виставці аграрного бізнесу «АгроТехСервіс – 2020».  Термін проведення: 11-13 лютого 2020 р. Місце проведення: м. Запоріжжя, Виставковий комплекс «Козак-Палац» (вул. Перемоги, 70-б). Організатор та підтримка: Запорізька торгово-промислова палата, профільні відомства та асоціації. На порозі проведення комплексу весняно-польових робіт, прийняття аграріями ключових рішень для роботи протягом року агропромислова виставка стане ефективним майданчиком для ознайомлення з тенденціями ринку, представлення своїх пропозицій, ознайомлення з інноваціями та підписання контрактів.

08:11 23.01.2020

Запрошуємо на Другий Форум "Елеватор-2020"

24 січня 2020 року Група Компаній "ПроАгро Груп" та "Українська Зернова Асоціація" проведуть Другий Форум "Елеватор 2020". Місце проведення: МВКЦ (Національний центр "Український дім") вул. Хрещатик 2, м. Київ. Запрошуємо всіх учасників ринку долучитися до участі у форумі та сформувати спільне бачення розвитку елеваторної галузі України!

10:06 14.01.2020

Увага! Змінено рахунки у Державній казначейській службі

З 01.01.2020 у Державній казначейській службі України введено в дію нові рахунки для зарахування дол. Бюджетів податків, зборів, платежів, власних надходжень бюджетних установ та інших доходів бюджету, відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 № 1203, та з урахуванням міжнародного номеру банківського рахунку ІВАN.

09:39 11.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь