A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення про початок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах смт Чернігівка, селищ В.Токмак-1,В.Токмак-ІІ, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, В.Токмак

Дата: 10.03.2020 14:24
Кількість переглядів: 668

Увага! Оголошення про початок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів у межах смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області

 

Виконавчий комітет Чернігівської селищної ради, з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану у смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області, відповідно до вимог Закону України “Про житлово-комунальні послуги”, “Про відходи”, керуючись ст. 30, частиною 1 ст. 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», п. 8 Постанови Кабінету Міністрів України № 1173 від 16.11.2011 року, на підставі рішення сесії Чернігівської селищної ради від 27.02.2020 року №21 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів» оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів від населення та підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання у межах у межах смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області (далі Конкурс).

 

1. Організатор конкурсу

- найменування: виконавчий комітет Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області,

- юридична адреса: Запорізька область, смт Чернігівка, вул. Українська, буд. 57, 71202, тел. (06140) 9-13-80, (06140) 9-11-01.

 

2. Перелік послуг

На конкурс пропонуються послуги з вивезення побутових відходів у межах смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області.

3. Підстава для проведення конкурсу:

Рішення селищної ради від 27.02.2020 року № 21 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів».

4. Особи, у яких можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Житарюк С.О., тел. (06140) 9 11 01, начальник відділу з питань житлово-комунального господарства та надзвичайних ситуацій селищної ради Кузнєцов В.В., тел. (06140) – 9 13 80.

 

5. Місце, час проведення конкурсу

- місце: 71202, Запорізька область Чернігівський район, смт Чернігівка, вул. Українська, буд. 57, приміщення Чернігівської селищної ради, службовий кабінет селищного голови

- дата: 17.04.2020 року,

- час: 10.00 годин.

 

6. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу

6.1. Реєстрація учасників конкурсу в єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

6.2. Наявність в учасника конкурсу матеріально-технічної бази:

- наявність достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення побутових відходів, що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях на території селища;

- наявність або можливість забезпечення умов щодо належної експлуатації та дотримання належного санітарно-технічного стану транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів.

6.3. Вартість надання послуг в гривнях за один м3 вивезених побутових відходів.

6.4. Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з вивезення побутових відходів відповідно до вимог нормативних документів.

 

7. Критерії відповідності учасника встановленим кваліфікаційним вимогам.

Перевірка учасника конкурсу на відповідність встановленим кваліфікаційним вимогам буде здійснюватися за наступними критеріями:

- перевірка учасника на відповідність вимогам, визначеним у розділі 6 цієї документації;

- перевірка учасника на відповідність іншим вимогам, які визначені у Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 №1173;

- перевірка на відповідність правовстановлюючих, засновницьких та інших документів на виконання робіт з надання послуг з вивезення побутових відходів та терміну їх дії.

 

8. Перелік документів, які подаються учасником конкурсу для підтвердження відповідності учасника встановленим кваліфікаційним вимогам:

- статут (положення чи інший засновницький документ відповідно до закону) суб’єкта господарювання – копія;

- баланс бухгалтерського обліку суб’єкта господарювання за останній звітний період – копія;

- довідка із органів статистики про реєстрацію – копія;

- свідоцтво про реєстрацію суб’єкта господарювання – копія;

- інформація повноважних органів про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію) або лист підписаний керівником учасника та скріплений печаткою, в якому гарантується відсутність порушених справ;

- документи, що містять інформацію про технічний потенціал суб’єкта господарювання (кількість спеціально обладнаних транспортних засобів, які перебувають на балансі суб’єкта господарювання або залучаються для проведення робіт, наявність власної ремонтної бази та ін.);

- документи, що містять відомості про обсяги надання послуг з вивезення побутових відходів за останній рік (період);

- технічні паспорти на спеціально обладнані транспортні засоби та довідки проходження ними технічного огляду;

- довідки-характеристики спеціально обладнаних транспортних засобів: тип, вантажопідйомність та ін.;

- довідки про забезпечення створення умов для миття спеціально обладнаних транспортних засобів, їх паркування та технічного обслуговування;

- довідки про проходження водіями медичного огляду;

- документи, що містять відомості про досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів (за наявністю);

- інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про його здатність надавати послуги з вивезення побутових відходів (впровадження роздільного збирання, інформація про наявність диспетчерської служби тощо) належного рівня якості.

Примітки:

а) у разі необхідності організатор конкурсу має право запросити від будь-якого учасника повторне підтвердження відповідності його кваліфікаційним вимогам чи звернутися за підтвердженням такої інформації до державних органів або відповідних експертних установ, організацій;

б) у разі відмови учасника надати таке підтвердження чи одержання достовірної інформації щодо його невідповідності кваліфікаційним вимогам, встановленим в цій конкурсній документації, або факту надання у конкурсній пропозиції будь-якої недостовірної інформації організатор конкурсу відхиляє конкурсну пропозицію цього Учасника, визначає переможця конкурсу серед тих Учасників, які залишились.

 

9. Обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг

 Конкурс проводиться на послуги з вивезення побутових відходів у межах смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області, що передбачає зокрема:

- організацію надання підприємствам, установам, організаціям, мешканцям селища послуг з вивезення побутових відходів відповідно до стандартів, нормативів передбачених Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи», постановою Кабінету Міністрів України 10.12.2008 № 1070 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів»;

- балансоутримання об'єктів поводження з відходами та організація їх належної експлуатації відповідно до їх цільового призначення;

- планування заходів щодо збереження та сталого функціонування об’єктів та забезпечення споживачів послугами з вивезення побутових відходів.

10. Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

Послуги з вивезення побутових відходів надаються у межах смт Чернігівка, селищ Верхній Токмак Перший, Верхній Токмак Другий, сіл Пірчине, Могиляни, Чернігово-Токмачанськ, Новополтавка, Зоря, Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області населенню, бюджетним установам, підприємствам та іншим споживачам.

Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються у смт Чернігівка складає близько 3,6 тис. куб. м./рік.

Середня відстань від місць збирання побутових відходів до сміттєзвалища селища Чернігівка (полігона ТПВ), розташованого за межами смт Чернігівка - 8 км.

Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території селища Верхній Токмак Перший, селища Верхній Токмак Другий, с. Пірчине Чернігівського району Запорізької області складає близько 650 куб.м./рік.

Середня відстань від місць збирання побутових відходів до сміттєзвалища селища Чернігівка (полігона ТПВ), розташованого за межами смт Чернігівка - 37 км.

Середня відстань від місць збирання побутових відходів в с. Новополтавка до сміттєзвалища селища Чернігівка (полігона ТПВ), розташованого за межами смт Чернігівка– 18 км.

Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території с. Новополтавка Чернігівського району Запорізької області складає близько 1530 куб.м./рік.

Середня відстань від місць збирання побутових відходів в с. Зоря до сміттєзвалища селища Чернігівка (полігона ТПВ), розташованого за межами смт Чернігівка - 23 км.

Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території с. Зоря Чернігівського району Запорізької області складає близько 300 куб.м./рік.

Середня відстань від місць збирання побутових відходів в с. Верхній Токмак до сміттєзвалища селища Чернігівка (полігона ТПВ), розташованого за межами смт Чернігівка - 16 км.

Загальний обсяг надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, що утворюються на території с. Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області складає близько 543 куб.м./рік.

 

11. Характеристика об'єктів утворення відходів:

Житловий фонд смт Чернігівка (багатоквартирні одно - п'ятиповерхові житлові будинки;

Багатоквартирні (багатоповерхові) житлові будинки:

- загальна кількість будинків – 32, кількість мешканців таких будинків – 689 квартир, 1191 мешканець, сміттєпроводи у вказаних будинках відсутні.

- місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо-та газопостачання): на території смт Чернігівка.

- кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та каналізація, а рідкі побутові відходи зберігаються у вигрібних ямах: – відсутні.

- відомості про балансоутримувачів будинків: балансоутримувачем житлового фонду смт Чернігівка є комунальне підприємство «Чернігівське виробниче управління житлово-комунального господарства». ОСББ - відсутнє, ЖБК - відсутнє.

- наявність, кількість місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні.

Одноквартирні житлові будинки:

загальна кількість будинків: 2612; кількість мешканців таких будинків: 2700 людей.

місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання): та території смт Чернігівка

- наявність, кількість місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні.

- характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття/тверде ґрунтове.

Підприємства, установи та організації селища (юридичні особи):- 41.

- загальна кількість та перелік підприємств комунальної форми власності підпорядкованих Чернігівській селищній раді: 1 – КП «Чернігівське ВУЖКГ»; бюджетних установ та організацій, які фінансуються з місцевого бюджету: 3, закладів охорони здоров’я – 1, навчальних закладів – 2, ринки - 1.

Житловий фонд у межах селища Верхній Токмак Перший, селища Верхній Токмак Другий, с. Пірчине Чернігівського району Запорізької області.

- багатоквартирні (багатоповерхові) житлові будинки с-ще Верхній Токмак Перший:

загальна кількість будинків – 3, кількість мешканців таких будинків – 53, сміттєпроводи у вказаних будинках відсутні;

- одноповерхові житлові будинки - 126, кількість мешканців таких будинків – 340.

- житлові будинки селище Верхній Токмак Другий - 28, кількість мешканців таких будинків – 41;

- житлові будинки с. Пірчине - 50, кількість мешканців таких будинків – 87;

- місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо-та газопостачання): на території селища Верхній Токмак Перший, селища Верхній Токмак Другий, с. Пірчине Чернігівського району Запорізької області.

- кількість будинків, у яких відсутнє централізоване водопостачання та каналізація, а рідкі побутові відходи зберігаються у вигрібних ямах: – відсутні.

Відомості про балансоутримувачів будинків: ОСББ - відсутнє, ЖБК - відсутнє.

- наявність, кількість місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні.

- характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття/тверде ґрунтове.

Підприємства, установи та організації:

Верхньотокмацька дистанція колії регіональна філія ПАТ «Українська залізниця», ТОВ «Оптимус Плюс».

Житловий фонд с. Зоря Чернігівського району Запорізької області.

Одноквартирні житлові будинки:

загальна кількість будинків: 159;

кількість мешканців таких будинків: 236 людей;

місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання): на території села Зоря Чернігівського району Запорізької області;

- наявність, кількість місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні;

- характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття/тверде ґрунтове.

Підприємства, установи та організації села (юридичні особи): відсутні.

Житловий фонд у межах села Новополтавка Чернігівського району Запорізької області:

Житловий фонд у межах села Новополтавка Чернігівського району Запорізької області:

- загальна кількість багатоквартирних будинків - 14, кількість мешканців таких будинків –332;

- загальна кількість одноквартирних будинків - 405 , кількість мешканців таких будинків – 986;

- місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо-та газопостачання): на території села Новополтавка Чернігівського району Запорізької області;

- наявність, кількість місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні;

- характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття/тверде ґрунтове.

Підприємства, установи та організації: ПрАТ «Новополтавський кар’єр», дитячий садок, Новополтавська ЗОШ І-ІІІ ст., Новополтавська амбулаторія, 5 магазинів, СБК, Чернігівська селищна рада (адмінбудівля Новополтавського старостинського округу).

Житловий фонд с. Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області.

Одноквартирні житлові будинки:

загальна кількість будинків: 354;

кількість мешканців таких будинків: 967 людей;

місцезнаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання): на території села Верхній Токмак Чернігівського району Запорізької області;

- наявність, кількість місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів: відсутні;

- характеристика під’їзних шляхів: асфальтове дорожнє покриття/тверде ґрунтове.

Підприємства, установи та організації села (юридичні особи): ПСП «РОСТОК-АГРО», ФГ – 14, ПП – 5, Свято-Михайлівський жіночий монастир.

 

12. Характеристика об'єкта утилізації відходів.

- селищний полігон, розташований в 6 км на південний захід від смт Чернігівка. Полігон перебуває на балансі КП «Чернігівське ВУЖКГ».

- площа полігону, яка фактично зайнята ТПВ: 2 га.

- проектна місткість полігону: 30,2 тис. т.

Підприємство сортування та перероблення відходів – відсутнє.

 

13. Вимоги до конкурсної пропозиції

- всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою;

- учасник може змінити або анулювати свою пропозицію шляхом повідомлення про це організатора конкурсу у письмовій формі до настання кінцевого терміну подання конкурсних пропозицій;

- для участі у конкурсі його учасники подають оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії документів, передбачених конкурсною документацією;

- кожен учасник має право подати тільки одну конкурсну пропозицію;

- конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, номери контактних телефонів, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція;

- пропозиція друкується та підписується учасником або особою (особами), належним чином уповноваженими підписувати за учасника. Такі повноваження зазначаються у письмовому дорученні, що входить до складу конкурсної пропозиції. На всіх сторінках пропозиції мають міститися відбитки печатки учасника та підпис уповноваженої особи (осіб). Всі сторінки пропозиції, на яких зроблені будь-які окремі записи або правки, позначаються ініціалами особи або осіб, що підписують пропозицію. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до конкурсної комісії та підписаних відповідним чином, несе учасник;

 

14. Критерії та методика оцінки конкурсних пропозицій

- Показники учасників конкурсу оцінюються за такими критеріями:

Кваліфікаційні вимоги

Критерії відповідності

1. Наявність в учасника достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів), що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах та організаціях, розміщених у межах певної території

 

перевага надається учасникові, який має спеціально обладнані транспортні засоби різних типів для збирання та перевезення усіх видів побутових відходів - твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів

для підтвердження факту наявності достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів учасник подає відповідні розрахунки з урахуванням інформації про обсяги надання послуг з вивезення побутових відходів, наведеної у конкурсній документації.

 

перевага надається учасникові, який має спеціально обладнані транспортні засоби,

строк експлуатації та рівень зношеності яких менший

2. Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів

наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту

3. Підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів

наявність власного або орендованого обладнання для миття контейнерів та спеціально обладнаних транспортних засобів

4. Можливість проводити в установленому законодавством порядку щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті

використання власного медичного пункту або отримання таких послуг на договірній основі

5. Можливість забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для перевезення побутових відходів на підставі та у порядку, встановленому законодавством

6. Вартість надання послуг з вивезення

побутових відходів

 

зберігання спеціально обладнаних транспортних засобів забезпечують штатні працівники або інше підприємство за договором на власній або орендованій території виконавця послуг

вартість надання послуг з вивезення твердих, побутових відходів, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів у складі побутових відходів окремо

перевага надається учасникові, що пропонує найменшу вартість надання послуг

7. Досвід роботи з надання послуг з

 вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил

 

перевага надається учасникові, що має досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил понад три роки

8. Наявність у працівників відповідно

кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців)

 

перевага надається учасникові, який не має порушень правил безпеки дорожнього руху водіями спеціально обладнаних транспортних засобів під час надання послуг з вивезення побутових відходів

9. Способи поводження з побутовими

відходами, яким надається перевага, у порядку спадання: повторне використання;

використання як вторинної сировини;

отримання електричної чи теплової енергії;

захоронення побутових відходів

перевага надається учасникові, що здійснює поводження з побутовими відходами способом, який зазначено у графі "Кваліфікаційні вимоги" цього пункту у порядку зростання, з більшою кількістю побутових відходів

 

- У випадку однакового значення критеріїв відповідності переможець визначається шляхом голосування членів конкурсної комісії простою більшістю голосів за участю в голосуванні не менше половини складу. Якщо результати голосування розділилися порівну, вирішальний голос має Голова комісії.

15. Способи роз'яснення конкурсної документації:

Учасник має право не пізніше ніж за 7 календарних днів до кінцевого терміну подання конкурсних пропозицій письмово звернутися до організатора конкурсу за роз'ясненням щодо змісту конкурсної документації, який зобов'язаний надати йому роз'яснення протягом 3-х робочих днів письмову відповідь.

 У разі надходження двох чи більше звернень про надання роз'яснень щодо змісту конкурсної документації організатор конкурсу проводить збори його учасників з метою роз'яснення будь-яких запитів учасників конкурсу. Про місце, дату та час проведення зборів організатор конкурсу повідомляє учасників протягом трьох робочих днів. При проведенні організатором конкурсу зборів його учасників з метою надання роз'яснень щодо змісту конкурсної документації ведеться протокол, який надсилається або надається усім учасникам зборів в день їх проведення .

16. Внесення змін до конкурсної документації

Організатор конкурсу має право не пізніше ніж за сім календарних днів до закінчення строку подання конкурсних пропозицій внести зміни до конкурсної документації, про що повідомляє протягом трьох робочих днів у письмовому вигляді усіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

У разі несвоєчасного внесення змін до конкурсної документації або надання роз'яснень щодо змісту організатор конкурсу продовжує строк подання конкурсних пропозицій не менше ніж на сім календарних днів, про що повідомляються учасники.

17. Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

 - місце: Запорізька область Чернігівський район смт Чернігівка, вул. Українська, 57, кабінет заступника селищного голови;

 - спосіб: особисто або поштою;

 - кінцевий строк: 17.04.2020 р. до 10-00 Київського часу.         

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються повертаються учасникам конкурсу.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією в журнал обліку. На прохання Учасника конкурсу конкурсна комісія підтверджує надходження його конкурсної пропозиції з зазначенням дати та часу.

Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

Повідомлення Учасника про зміни або анулювання пропозиції готується, запечатується, маркується та відправляється у зовнішніх та внутрішніх конвертах, додатково позначених зміни або анулювання відповідно. Повідомлення про анулювання може також надсилатися засобами зв'язку, але з наступним надсиланням письмового підтвердження, з поштовим штемпелем не пізніше кінцевого терміну подання пропозицій.

 18. Місце, день та час розкриття конкурсних пропозицій:

 - місце: Запорізька область Чернігівський район смт Чернігівка, вул. Українська, 57, службовий кабінет селищного голови,

 - дата: 17.04.2020 року,

 - час: 10.00 годин за Київським часом.

Під час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями конкурсна комісія перевіряє наявність та правильність оформлення документів, подання яких передбачено конкурсною документацією, а також оголошує інформацію про найменування та місцезнаходження кожного учасника конкурсу, критерії оцінки конкурсних пропозицій.

До участі у процедурі розкриття конкурсних пропозицій організатором конкурсу допускаються представники учасника конкурсу за умови, якщо учасником виступає юридична особа, яку представляє керівник, він повинен надати завірені копії документів, що підтверджують його повноваження, та мати при собі оригінал документа, що засвідчує його особу. У разі якщо учасника представляє інша особа, необхідно надати довіреність на представництво інтересів учасника, підпис документів, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства, копію документа, який підтверджує повноваження керівника, що підписує довіреність, а також мати при собі оригінал документа, що засвідчує його особу. Копії документів, які засвідчують особу представника учасника повинні бути надані у складі конкурсної пропозиції.

Після відкриття конверта внесення змін до конкурсної пропозиції не дозволяється. У винятковому випадку на запит конкурсної комісії учасник може дати лише пояснення до змісту пропозиції, не змінюючи суті.

Під час розгляду конкурсних пропозицій конкурсна комісія має право звернутися до учасників конкурсу за роз'ясненням щодо їх змісту, провести консультації з окремими учасниками. Під час конкурсу ведеться протокол, який надсилається або надається усім учасникам зборів в день їх проведення.

За результатами розгляду конкурсних пропозицій конкурсна комісія має право відхилити їх з таких причин:

- учасник конкурсу не відповідає кваліфікаційним вимогам, передбаченим конкурсною документацією;

- конкурсна пропозиція не відповідає конкурсній документації;

- учасник конкурсу перебуває у стані ліквідації, його визнано банкрутом або порушено провадження у справи про його банкрутство;

- встановлення факту подання недостовірної інформації, яка впливає на прийняття рішення.

 Конкурс може бути визнаний таким, що не відбувся, у разі:

- неподання конкурсних пропозицій;

- відхилення всіх конкурсних пропозицій з причин, передбачених «Положення про порядок проведення конкурсу по наданню житлово-комунальних послуг з вивезення побутових відходів».

У разі прийняття конкурсною комісією рішення про визнання конкурсу таким, що не відбувся, його організатор письмово повідомляє протягом трьох робочих днів з дня його прийняття всіх учасників конкурсу та організовує протягом десяти календарних днів підготовку нового конкурсу.

Конкурсні пропозиції, які не були відхилені, оцінюються конкурсною комісією за критеріями, встановленими у конкурсній документації.

Переможцем конкурсу визначається його учасник, що відповідає кваліфікаційним вимогам, може забезпечити надання послуг відповідно якості конкурсна пропозиція якого визнана найкращою за результатами оцінки.

Рішення про результати проведення конкурсу приймається конкурсною комісією на закритому засіданні у присутності не менш як половини складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсної комісії. Рішення конкурсної комісії оформляється протоколом, який підписується усіма членами комісії, що брали участь у голосуванні. Протокол комісії та проект договору затверджуються виконавчим комітетом селищної ради.

Переможець конкурсу оголошується після затвердження протоколу селищною радою.

У разі коли у конкурсі взяв участь тільки один учасник його пропозиція не була відхилена, з ним укладається договір на надання послуг на строк, що не перевищує 12 місяців.

Витяг з протоколу засідання конкурсної комісії про результати проведення конкурсу підписується головою та секретарем конкурсної комісії надсилається усім учасникам конкурсу після затвердження протоколу селищною радою.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь