A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта "Про затвердження Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської ОТГ"

Дата: 07.02.2020 14:48
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

 

Відповідно до ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» виконавчий комітет  Чернігівської селищної ради повідомляє про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету Чернігівської селищної ради  «Про затвердження Умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Чернігівської об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Запорізької області» та аналізу регуляторного впливу до нього.

 

Розробник проєкту - відділ економічного розвитку та  інвестицій селищної ради (смт Чернігівка, вул. Українська, буд. 57,  тел. (06140) 9 13 80).

 

Проєкт регуляторного акту  спрямований на забезпечення виконання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12. 2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території об’єднаної територіальної громади  району.

Мета прийняття регуляторного акта – врегулювання питання організації перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, які проходять в межах Чернігівської об’єднаної  територіальної громади.  Підставою для розробки проєкту є Закон України «Про автомобільний транспорт».

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу оприлюднені на офіційному сайті Чернігівської селищної ради: https://chegromada.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Строк отримання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до Чернігівської селищної ради за адресою: 71202, смт Чернігівка, вул. Українська, 57 та/або  на електронну адресу chernotg@ukr.net (тел. для довідок  9-13-80).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь