A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Увага! Змінено рахунок для повернення кредиту за програмою «Сільське подвір’я»

Комунальна установа «Обласний Фонд підтримки індивідувального житлового будівництва на селі» Запорізької обласної ради повідомляє, що з 1.01.2020 змінено рахунок для повернення пільгового кредиту за програмою «Сільське подвір’я»:

10:16 10.01.2020

Про заборону торгівлі на стихійних ринках

Стихійна торгівля вже стала звичним і невід’ємним атрибутом життя, особливо в селах, які знаходяться на магістральних автошляхах. Зазвичай, стихійні ринки підтримуються певною частиною суспільства, особливо незаможними верствами населення, тобто — це явище має соціальне походження і виходить із бажання людей зекономити та поласувати чимось домашнім.

15:22 24.12.2019

Виявили місце незаконної торгівлі? Подзвоніть!

З метою ліквідації незаконної (стихійної) торгівлі на території Чернігівської об'єднаної територіальної громади Чернігівська селищна рада  запроваджує гарячу телефонну лінію для звернень громадян щодо виявлення місць незаконної (стихійної) торгівлі за тел. 9-13-80

16:19 23.12.2019

Оголошення про збір пропозицій

Чернігівська селищна рада Чернігівського району Запорізької області. Відповідно до Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», повідомляє про збір пропозицій від місцевих друкованих засобів масової інформації для укладання договору на висвітлення діяльності Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області на 2020 рік. Просимо зацікавленим претендентам до 24 грудня включно подати до загального відділу селищної ради (Чернігівка, вул. Українська, 57, каб. 2) офіційно затверджені на 2020 рік розцінки на вартість одиниці друкованої площі (кв.см). Після укладання договору вартість не може змінюватися.

14:14 13.12.2019

Оголошення про проведення конкурсу «Краща новорічно-різдвяна вітрина Чернігівської ОТГ»

Новорічні свята вже на носі. Це – нагода для веселощів та гарного настрою. Створюють його нам, зокрема, і гарно вбрані вогниками та прикрасами вітрини. Цього року пропонуємо підприємцям не лише прикрасити вітрину «за покликом душі», але й взяти участь у конкурсі.

15:26 10.12.2019

Для сільських мешканців - пільговий кредит за рахунок бюджетних коштів по програмі «Сільське подвір`я»

Комунальна установа «Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» Запорізької обласної ради нагадує про можливість отримання пільгових кредитів сільськими мешканцями за рахунок бюджетних коштів по програмі «Сільське подвір´я».

08:45 07.11.2019

Запрошуємо долучитися до розробки Стратегії регіонального розвитку області на період до 2027 року

До уваги мешканців Чернігівської ОТГ!!!  В Запорізькій області розпочата робота з розробки Стратегії регіонального розвитку області на період до 2027 року. У рамках роботи над проєкт цієї Стратегії та Плану заходів на 2021-2023 роки з її реалізації, а також з метою визначення структури стратегічних цілей і бачень розвитку Запорізької області, розпочате анкетне опитування щодо основних проблем та стратегічних пріоритетів соціально-економічного розвитку регіонів на середньострокову перспективу, в тому числі інтерактивне.

12:50 09.08.2019

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця  з розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Чернігівської селищної об’єднаної територіальної громади

Чернігівська селищна рада оголошує конкурс з визначення виконавця з розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області.

15:58 29.07.2019

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в смт Чернігівка та с. Новополтавка

Відповідно до частини п’ятої статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку», рішень виконавчого комітету Чернігівської селищної ради від --.06.2018 № -- «Про організацію проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в смт Чернігівка» та від 12.06.2018 № 04 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію для проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в смт Чернігівка та с.Новополтавка» виконавчий комітет Чернігівської селищної ради повідомляє про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в смт Чернігівка щодо будинків, в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком:

10:10 20.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь