A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Вирішення земельних питань - за іншою адресою

Шановні жителі громади! З 04 січня 2021 року прийом громадян спеціалістами відділу містобудування, архітектури та земельних відносин селищної ради відбуватиметься за адресою: смт Чернігівка, вул. Соборна, 401, ІІ поверх, кабінет № 20 (приміщення колишньої Чернігівської  районної ради).

10:56 06.01.2021

Про запобігання отруєнню бджіл

З метою запобігання отруєння бджіл та їх максимального збереження, зведення до мінімуму негативної дії пестицидів на людей та довкілля під час обробки медоносних рослин та садів хімічними засобами захисту рослин повідомляємо про таке.

12:54 22.12.2020

Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Краща новорічно-різдвяна вітрина Чернігівської громади»

Новорічні свята вже на носі. Це – нагода для веселощів та гарного настрою. Особливо це актуально нині, коли майже всі святкові заходи ми будемо проводити онлайн. Створюють же нам гарний настрій, зокрема, і гарно вбрані вогниками та прикрасами вітрини. Цього року пропонуємо підприємцям не лише прикрасити вітрину «за покликом душі», але й взяти участь у конкурсі.

16:08 08.12.2020

Оголошення про збір пропозицій від ЗМІ

Чернігівська селищна рада Чернігівського району Запорізької області, відповідно до Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», повідомляє про збір пропозицій від місцевих друкованих засобів масової інформації для укладання договору на висвітлення діяльності Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області на 2021 рік. Просимо зацікавленим претендентам до 18 грудня включно подати до загального відділу селищної ради (Чернігівка, вул. Українська, 57, каб. 2) офіційно затверджені на 2021 рік розцінки на вартість одиниці друкованої площі (кв.см). Після укладання договору вартість не може змінюватися.

15:42 07.12.2020

До уваги тваринників, виробників aгpo- та харчових технологій!

За результатами проведеного українсько-австрійського Бізнес Форуму у Республіці Австрія (15.09.2020) повідомляємо про можливість співпраці у напрямку aгpo- та м’ясомолочної продукції з Австрійським Агрокультурним Кластером (AAK) на території Запорізької області.

09:05 25.11.2020

До уваги сільгосптоваровиробникам!

Відповідно до Закону України «Про дитяче харчування» з метою визначення спеціальних сировинних зон для виробництва високоякісного та безпечного дитячого харчування в облдержадміністрації створена та працює комісія з питань надання виробникові сировини статусу спеціальної сировинної зони, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування (розпорядження голови облдержадміністрації від 20.08.2013 № 403 «Про створення комісіі з питань надання виробникові сировини статусу спеціальної сировинної зони, що використовуеться для виготовлення продуктів дитячого та діетичного харчування» (зі змінами).

11:21 20.11.2020

Повідомлення щодо оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Запорізької області на 2021 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повідомлення щодо оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Запорізької області на 2021 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної об’єднаної територіальної громади Чернігівського району Запорізької області на 2021 рік (СЕО)

15:34 13.11.2020

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Чернігівська селищна рада Чернігівського району Запорізької області інформує, що за результатами засідання конкурсної комісії, яке відбулося 23 жовтня 2020 року об 14.00 годині з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області – переможцем конкурсу визначено ФОП Усс Сергія Анатолійовича. Метою проведення оцінки є: визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для відновлення балансової вартості.

08:00 30.10.2020

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов

Згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм житлових приміщень в Українській РСР, затверджених постановою ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470, щорічно до 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання.

08:25 23.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь