A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Запрошуємо на турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті голови СВК «Світанок» В.В. Курленкова

В суботу, 26 червня о 10.00 в с. Довге, на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбудеться турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті голови СВК «Світанок» В.В. Курленкова. Запрошуємо Вас, шановні глядачі, вболівальники, прихильники цього чудового виду спорту прийти на матч та підтримати нас.

10:47 22.06.2021

До уваги мешканців громади!

Амброзія полинолиста належить до карантинних бур’янів, які завдають великої шкоди не лише навколишньому природному середовищу, але й здоров’ю людини. Вона засмічує польові культури, сади, городи, узбіччя доріг, залізничні насипи, луки та пасовища, пустирі та інші необроблювані землі.

10:11 02.06.2021

Рука допомоги повертається

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги» , який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

16:22 01.06.2021

УВАГА! Через несприятливі погодні умови святкування Дня захисту дітей у Чернігівці переноситься

УВАГА! Через несприятливі погодні умови святкування Дня захисту дітей у Чернігівці переноситься. Про дату проведення буде повідомлено пізніше. Хай дощ не псує настрій! Малечу - зі святом!

08:53 01.06.2021

Як малеча з Чернігівської громади відзначатиме Міжнародний день захисту дітей

1 червня з нагоди Дня захисту дітей основні святкові заходи для найменших жителів громади пройдуть на центральній площі Чернігівки. Тут планується свято «Ми – діти твої Україно!», у рамках якого буде відзначено талановитих дітей, пройдуть ігри, тематична концертна програма, квест, працюватимуть атракціони, святкова торгівля. Якщо дощитиме, заходи будуть перенесені до приміщення центру культури та дозвілля і ДЮСШ. Початок – о 16:00.

08:48 31.05.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Служба (відділ) у справах дітей Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області інформує, що за результатами засідання конкурсної комісії, яке відбулося 19 травня 2021 року об 14.00 годині з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області – переможцем конкурсу визначено ФОП Усс Сергія Анатолійовича.

14:57 19.05.2021

До уваги бджолярів!

Факультет тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує науковців, студентів, магістрантів, аспірантів та бджолярів-практиків взяти участь у міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «ЗБЕРЕЖЕМО БДЖІЛ РАЗОМ», присвяченій Всесвітньому дню бджоли, яка відбудеться дистанційно 20 травня 2021 р.

14:00 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь