ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

Запрошуємо на турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті голови СВК «Світанок» В.В. Курленкова

В суботу, 26 червня о 10.00 в с. Довге, на спортивному майданчику зі штучним покриттям відбудеться турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті голови СВК «Світанок» В.В. Курленкова. Запрошуємо Вас, шановні глядачі, вболівальники, прихильники цього чудового виду спорту прийти на матч та підтримати нас.

10:47 22.06.2021

До уваги мешканців громади!

Амброзія полинолиста належить до карантинних бур’янів, які завдають великої шкоди не лише навколишньому природному середовищу, але й здоров’ю людини. Вона засмічує польові культури, сади, городи, узбіччя доріг, залізничні насипи, луки та пасовища, пустирі та інші необроблювані землі.

10:11 02.06.2021

Рука допомоги повертається

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги» , який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

16:22 01.06.2021

УВАГА! Через несприятливі погодні умови святкування Дня захисту дітей у Чернігівці переноситься

УВАГА! Через несприятливі погодні умови святкування Дня захисту дітей у Чернігівці переноситься. Про дату проведення буде повідомлено пізніше. Хай дощ не псує настрій! Малечу - зі святом!

08:53 01.06.2021

Як малеча з Чернігівської громади відзначатиме Міжнародний день захисту дітей

1 червня з нагоди Дня захисту дітей основні святкові заходи для найменших жителів громади пройдуть на центральній площі Чернігівки. Тут планується свято «Ми – діти твої Україно!», у рамках якого буде відзначено талановитих дітей, пройдуть ігри, тематична концертна програма, квест, працюватимуть атракціони, святкова торгівля. Якщо дощитиме, заходи будуть перенесені до приміщення центру культури та дозвілля і ДЮСШ. Початок – о 16:00.

08:48 31.05.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Служба (відділ) у справах дітей Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області інформує, що за результатами засідання конкурсної комісії, яке відбулося 19 травня 2021 року об 14.00 годині з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області – переможцем конкурсу визначено ФОП Усс Сергія Анатолійовича.

14:57 19.05.2021

До уваги бджолярів!

Факультет тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України запрошує науковців, студентів, магістрантів, аспірантів та бджолярів-практиків взяти участь у міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «ЗБЕРЕЖЕМО БДЖІЛ РАЗОМ», присвяченій Всесвітньому дню бджоли, яка відбудеться дистанційно 20 травня 2021 р.

14:00 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь