A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

До уваги агровиробникам!

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) на потребу малих та середніх агровиробників у отриманні додаткових знань та навиків щодо протидії проявам рейдерства в аграрній сфері (незаконного протиправного заволодіння земельними ресурсами та похідними благами), що стало надзвичайно актуальним у зв'язку з децентралізацією повноважень та активізацією ринку земель сільськогосподарського призначення, пропонує ефективну експертну підтримку та допомогу в рамках реалізації проєкту з підтримки діяльності Громадської антирейдерської платформи, що впроваджується в рамках «Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)» (надалі – «Проект АГРО»).

11:22 25.10.2021

У Чернігівській громаді приймають нові лікарі!

Кожної суботи прийом веде лікар-травматолог з Бердянська – Андрій Володимирович Оніщенко на першому поверсі лікувального корпусу в приймально-діагностичному відділенні. До спеціаліста можуть звертатися пацієнти з гострими випадками (перелом, вивих тощо) та за направленням сімейного лікаря.

09:34 23.10.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Чернігівська селищна рада Бердянського району Запорізької області інформує, що за результатами засідання конкурсної комісії, яке відбулося 11 жовтня 2021 року об 14.00 годині з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області – переможцем конкурсу визначено ФОП Усс Сергія Анатолійовича. Метою проведення оцінки є: визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для надання приміщення в оренду.

08:00 11.10.2021

Увага! Конкурс «Культурна спадщина та видатні постаті»

«Культурна спадщина та видатні постаті» — конкурс наповнення україномовного розділу Вікіпедії матеріалами про об'єкти культурної спадщини та видатних постатей за регіонами України. Він пройде із 5 жовтня до 5 листопада 2021 року.

11:06 04.10.2021

ІНФОРМАЦІЯ ПРО МОЖЛИВОСТІ ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ БАГАТОПОВЕРХОВИХ БУДИНКІВ “ЕНЕРГОДІМ”

Програма “Енергодім” - це державна програма, що передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакету «Легкий» та  50% для пакету «Комплексний». Передбачається досягнення середнього рівня економії споживання енергетичних ресурсів за сукупністю всіх проектів, що фінансуються в рамках цієї Програми принаймні у 20 %.

10:53 04.10.2021

Шановні випускники шкіл району!

У Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного відбудеться День відкритих дверей! Якщо ви та ваші друзі мрієте здобути сучасну, якісну вищу освіту європейського рівня – запрошуємо 2 жовтня 2021 року у ТДАТУ на «Професійний хайп»

16:21 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь