A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ КОРИГУВАННЯ ТАРИФІВ НА ВИВЕЗЕННЯ ТПВ

На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір коригування цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 04 червня 2018 року № 130 комунальне підприємство «Чернігівське ВУЖКГ» доводить до відома споживачів про намір здійснити у 2021 році коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами.

13:28 17.12.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО НАМІР ЗДІЙСНИТИ КОРИГУВАННЯ ТАРИФІВ НА ВОДОПОСТАЧАННЯ І ВОДОВІДВЕДЕННЯ

На виконання пункту 2 розділу ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 комунальне підприємство «Чернігівське ВУЖКГ» доводить до відома споживачів про намір здійснити у 2021 році коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

12:27 17.12.2021

Поліцейський офіцер громади нагадує: за незаконну вирубку дерев та заготівлю новорічних ялинок передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність!

З наближенням Новорічних і Різдвяних свят спостерігаються непоодинокі факти самовільних порубок хвойних дерев. Активно проводяться профілактичні заходи (рейди), щоб умови заготівлі,перевезення та реалізації ялинок були на законних підставах. 

14:59 15.12.2021

До уваги жителів громади!

Новорічні свята вже на носі. Це – нагода для веселощів та гарного настрою. Створюють же нам гарний настрій, зокрема, і гарно вбрані вогниками та прикрасами вітрини магазинів і підприємств. Тож ми знову пропонуємо підприємцям не лише прикрасити вітрину «за покликом душі», але й взяти участь у конкурсі.

14:31 15.12.2021

Послуги з перевезення залізницею та авіатранспортом на Гіді

Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:

13:51 15.12.2021

До уваги любителям волейболу!

Запрошуємо на змагання з Кубку Чернігівської селищної територіальної громади з волейболу серед жінок і дівчат, присвячений пам’яті тренера Чернігівської ДЮСШ В.М. Паршина

14:57 10.12.2021

Оголошення про збір пропозицій від ЗМІ

Чернігівська селищна рада Бердянського району Запорізької області, відповідно до Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», повідомляє про збір пропозицій від місцевих друкованих засобів масової інформації для укладання договору на висвітлення діяльності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області на 2022 рік.

13:47 09.12.2021

Інформаційне повідомлення про результати конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Чернігівська селищна рада Бердянського району Запорізької області інформує, що за результатами засідання конкурсної комісії, яке відбулося 08 грудня 2021 року об 14.00 годині з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до здійснення незалежної оцінки майна комунальної власності Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області – переможцем конкурсу визначено ПП Усс Сергія Анатолійовича.

08:55 08.12.2021

До уваги пасажирів!

До уваги пасажирів! З п'ятниці, 10 грудня, відновлюється щоденний рейс: 7:10 Бердянськ-Запоріжжя (через селище Стульневе, Остриківку, Токмак, Оріхів). 16:20 Запоріжжя-Бердянськ (через Просторе, Ільїне, Дмитрівку)

15:52 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь