ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Оголошення

До уваги пасажирів!

До уваги пасажирів! Тимчасово скасовано сім рейсів міжміського автобусного сполучення через Чернігівську АС. Графік може змінюватися! Уточнюйте наявність маршруту перед поїздкою номером 9-10-90 (перед відправленням наявних рейсів)

10:26 09.11.2021

В МОЗІ РОЗ’ЯСНЮЮТЬ, ЯК ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНІ ЛІКИ ПАЦІЄНТАМ З РОЗЛАДАМИ ПСИХІКИ ТА ПОВЕДІНКИ

У форматі запитання-відповідь йдеться про доступність послуг для населення у сфері психічного здоров’я. Для яких діагнозів передбачені безоплатні ліки за напрямом «Розлади психіки та поведінки»?

10:27 08.11.2021

Увага! Онлайн акція для молоді Запорізької області

Для молоді Запорізької області з нагоди Дня Гідності та Свободи комунальний заклад «Обласний центр патріотичного виховання молоді» ЗОР проводить онлайн акцію «Народжені гідними зі свободою в серці». Учасниками акції можуть бути шкільна та студентська молодь м. Запоріжжя та області, а також її родина (родичі, опікуни, близькі люди). За бажанням до акції можуть долучатися вчителі та керівники.

14:02 05.11.2021

Повідомлення щодо оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної територіальної громади на 2022 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної терит

Повідомленнящодо оприлюднення проєкту Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної територіальної громади на 2022 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської селищної територіальної громади на 2022 рік (СЕО)

09:40 03.11.2021

Долучайтеся до акції з висадження дерев!

Вже цієї суботи, 30 жовтня, наша громада у співпраці з громадською організацією "За розвиток" та БФ Соціальні Ініціативи Бізнесу візьме участь у масштабній акції "Озеленення планети 2021"

16:33 26.10.2021

До уваги жителів громади!

У суботу, 30 жовтня, у Чернігівській районній лікарні прийом пацієнтів вестиме лікар-ендокринолог Олег Геннадійович Онишко. Записатися на прийом можна за телефоном 0668777516 (Оксана Ігорівна).  Направлення від сімейного лікаря – обов’язкове.

16:32 26.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь