A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю на тему: «Проєкт Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Чернігівської селищної територіальної громади Бердянського району Запорізької області на період до 2027 рок

Дата: 20.09.2021 15:35
Кількість переглядів: 521

Відповідно до розпорядження селищного голови про проведення консультацій з громадськістю на тему: «Проєкт Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг Чернігівської селищної територіальної громади Бердянського району Запорізької області на період до 2027 року» (далі — Стратегія) проводиться громадське обговорення результатів стратегічного аналізу та пріоритетів розвитку сфери надання соціальних послуг громади.

 

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з думкою громадськості щодо проєкту Стратегії, ми розраховуємо на зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити можливі напрямки розвитку системи надання соціальних послуг, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії.

 

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічного аналізу, стратегічних напрямів та цілей, що визначені у Документі (ЗАВАНТАЖИТИ). Також основна інформація розміщена на офіційному сайті громади: Чернігівська селищна територіальна громада https://chegromada.gov.ua/. Крім цього, текст можна отримати в електронному вигляді у відділі соціального захисту Чернігівської селищної ради вул. Соборна, 401, смт Чернігівка, Бердянський район, Запорізької області.

 

Просимо вас на електронну адресу chernotg@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних.

 

Також зауваження та пропозиції приймаються у приміщенні відділу соціального захисту Чернігівської селищної ради за адресою: вул. Соборна, 401, смт Чернігівка, Бердянський район, Запорізької області до 05 жовтня 2021 року.

 

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою в єдиний документ та передані на розгляд сесії Чернігівської селищної ради для затвердження.

 

Нагадуємо, що підготовка цього важливого документа відбувалася за участю представників органів місцевого самоврядування, надавачів та споживачів соціальних послуг, громадських активістів, фахівців за експертної підтримки консультантів проєкту «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі».

 

У результаті стратегічного планування розвитку системи надання соціальних послуг громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність у сфері соціального захисту населення та ефективно розподілити ресурси.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь