A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

До уваги громадян, які перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов, для уточнення облікових даних у справах квартирного обліку.

Дата: 27.09.2021 14:49
Кількість переглядів: 473

Згідно з пунктом 25 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470 щорічно до 31 грудня проводиться перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання.

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України прийнято наказ від 17.05.2011 року № 47 «Про затвердження Форми подання інформації до Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов» та передбачена форма подання інформації про громадян, які перебувають на квартирному обліку. Дані, отримані від громадян в процесі перереєстрації, стануть основою для формування реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов та будуть сприяти налагоджуванню чіткого і прозорого обліку таких громадян.

Виконавчий комітет Чернігівської селищної ради запрошує громадян, які перебувають на квартирному обліку та потребують поліпшення житлових умов, для уточнення облікових даних у справах квартирного обліку.

Прийом документів проводиться щодня в селищній раді (смт Чернігівка, вул. Соборна, буд 401, приміщення 3.

Телефон  для  довідок:  (06140) 91233

Громадяни, які, станом на 01.01.2022 р., не пройдуть перереєстрацію квартирного обліку, не вважатимуться такими, що потребують покращення житлових умов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь