A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

В Запорізькій області у вересні буде проходити «Місячник зайнятості молоді»

Завдяки високому інтелектуальному потенціалу, мобільності та гнучкості молоді люди активно  впливають на суспільний прогрес, визначаючи майбутнє суспільства, держави та світового співтовариства. Одним з перспективних напрямків залучення молоді в суспільні процеси країни є забезпечення її робочими місцями. Молоді люди потребують допомоги і підтримки, аби знайти своє місце в житті, самовизначитися і самоствердитися.

11:15 31.08.2020

18 серпня заступник директора Державного центру зайнятості Юлия Жовтяк взяла участь у нараді щодо організації спільної роботи.

18 серпня заступник директора Державного центру зайнятості Юлия Жовтяк взяла участь у нараді щодо організації  спільної роботи???? Державна служба України з питань праці, Державна податкова служба України, Пенсійний фонд України, державної служби зайнятості, Національна поліція України та Асоціація міст України, направленої на інформування  громадськості про ризики незадекларованої праці та переваги офіційного працевлаштування. 

09:14 31.08.2020

В Запорізькій області середня тривалість безробіття зменшилась на 10 відсотків

Не зважаючи на складну ситуацію на ринку праці через карантин та зменшення економічної активності у країні, знайти роботу можливо. За сім місяців поточного року роботодавцями надано до бази служби зайнятості 22,6 тис. вакансій, що на 9,8 тис менше, ніж за цей же період тогоріч. В той же час, через карантин кількість безробітних, зареєстрованих у службі зайнятості, значно збільшилась і склала майже 47 тисяч ( на 6,1 тисячі більше, ніж у минулому році). Всі ці фактори призвели до того, що підвищилась конкуренція за робочі місця. В середньому, наразі, на  одне вільне робоче місце претендує 12 безробітних осіб.

08:52 14.08.2020

Програма фінансової державної підтримки мікро- та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» ефективно працює

Програма фінансової державної підтримки мікро- та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» ефективно працює, збільшується кількість банків, що надають цю послугу.

13:59 04.08.2020

Україна - одна з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі

Україна є країною походження, транзиту та призначення у торгівлі чоловіками, жінками та дітьми. Зростає також проблема внутрішньої торгівлі людьми. За даними дослідження, проведеного на замовлення МОМ, з 1991 року понад 260 000 українців постраждали від торгівлі людьми, що робить Україну однією з основних країн походження постраждалих від сучасного рабства в Європі.

11:06 29.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь