A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

Легалізація зайнятості населення та заробітної плати – важлива тема сьогодення

Підвищення стандартів життя населення, комплексне перетворення підходів до оплати праці відповідно до проголошених Урядом України соціальних ініціатив є основним завданням органів виконавчої влади.

09:59 09.03.2021

Чи обов’язково відвідувати тренінги та семінари, якщо ти професіонал у своїй сфері?

Для того, щоб залишатися на вершині успіху в обраній професії, необхідно час від часу відвідувати профільні семінари, тренінги та майстер-класи. Це не лише про людей, які щойно почали опанування нової професії, але й про професіоналів. Далі наводимо декілька змістовних аргументів, які стовідсотково розвіють сумніви щодо відвідування подібних заходів.

11:47 24.02.2021

Дистанційні комунікації служби зайнятості для вас

Сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити інформаційні послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості  пропонує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Це і «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

14:28 15.02.2021

Стартує Місячник профорієнтації

Сучасний ринок праці України характеризується дисбалансом між попитом та пропозицією робочої сили, який відображається у професійно-кваліфікаційній невідповідності. Тому, з метою попередження  молодіжного безробіття та  професійного самовизначення учнівської молоді, в Запорізькій області з 15 лютого по 15 березня 2021 року  стартує Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир». Протягом Місячника фахівці служби зайнятості спільно з представниками освіти за участю роботодавців, успішних підприємців, майстрів виробництва  будуть знайомити  учнів шкіл, студентів вишів різних рівнів акредитації з розмаїттям професій, потребами регіонального ринку праці, основними кроками  правильного вибору професії та помилками професійного самовизначення.

14:25 15.02.2021

Січневий локдаун  не завадив майже тисячі запоріжців знайти роботу

«Січневий локдаун вніс свої корективи в ситуацію на ринку праці: суттєво зменшились запити роботодавців у робочій силі, в той час, як кількість шукачів роботи дещо зросла. Але, не зважаючи на складну економічну ситуацію як в країні в цілому, так і в області, Запорізька обласна служба зайнятості продовжує працювати в звичному режимі та надавати допомогу громадянам, які її потребують», - інформує директорка Запорізької обласної служби зайнятості Ірина Дуднік.

09:06 11.02.2021

5 особливостей регулювання праці керівників

Серед усіх категорій працівників керівники заслуговують особливої уваги. Вони ухвалюють важливі управлінські рішення та уповноважені врегульовувати кадрові питання. Знання трудових прав і обов’язків керівників є запорукою злагодженого функціонування підприємства та дотримання інтересів усіх членів трудових колективів. На топ-менеджерів поширюються всі основні трудові гарантії, хоча специфіка їх діяльності зумовлює певні винятки і доповнення. Державний центр зайнятості звертає увагу на 5 нюансів регулювання праці керівників підприємств, установ і організацій.

11:11 09.02.2021

Чи передбачені законодавством додаткові гарантії для певних категорій вивільнюваних працівників?

Під час реорганізації підприємства, установи чи організації роботодавці мають враховувати норми законодавства про працю, що надають окремим категоріям працівників переважне право залишитися на роботі, а деякі категорії працівників взагалі убезпечені від вивільнення, крім випадків ліквідації підприємства, установи чи організації.

12:07 27.01.2021

Як ринок праці долав коронокризу у 2020 році

«Коронакриза стала серйозним випробуванням для ринку праці. Упродовж минулого року відбулося суттєве зменшення кількості вакансій з одночасним зростанням рівня безробіття. Але, незважаючи на обмежувальні заходи, фахівці служби продовжували пошук роботи для безробітних та підбирали персонал для роботодавців», - розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

09:10 27.01.2021

До уваги роботодавців! Зміни у законодавстві

Законом України від 02.12.2020 №1030 «Про внесення змін до деяких законів України щодо соціального захисту населення на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» внесено зміни до абзацу третього пункту 4 частини третьої статті 50 Закону України «Про зайнятість населення» в частині інформування державної служби зайнятості про заплановане масове вивільнення працівників, в тому числі держслужбовців.

09:03 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь