A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

Дбайте про своє майбутнє вже сьогодні! Скажіть НІ «тіньовій» зайнятості! Дбайте про своє майбутнє вже сьогодні! Скажіть НІ «тіньовій» зайнятості!

Нелегальна зайнятість - це використання роботодавцями найманої робочої праці без належного оформлення трудових відносин. Необхідно розрізняти такі поняття, як прийняття на роботу з випробувальним терміном та стажування. Стажування проводиться до початку прийому на конкретну роботу, а випробування - в процесі роботи.

14:27 27.07.2021

Основне завдання – це забезпечення рівних можливостей для осіб з інвалідністю в навчанні та зайнятості

Служба зайнятості сприяє працевлаштуванню усім категоріям громадян, які звертаються з метою отримати допомогу, у тому числі і особам з інвалідністю. Основне завдання в нашій роботі – це забезпечення рівних можливостей для осіб з інвалідністю в навчанні та зайнятості.

14:31 20.07.2021

В Запорізькій області найбільший в Україні рівень укомплектування вакансій

За січень-червень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 39,6 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 10,3% менше минулорічного показника.

11:25 16.07.2021

Як бути особам, які бажають «докупити» страховий стаж?

Добровільна участь у загальнообов’язковому державному пенсійному страхуванні передбачена статтею 12 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 09.07.2003 р. № 1058  (далі – Закон 1058) та впроваджена з 1 січня 2004 року.

08:27 09.07.2021

Професійне навчання безробітних. Знання не піддаються інфляції

Професійне навчання безробітних є одним з актуальних інструментів зниження рівня безробіття, підвищення якості трудового потенціалу. Його основними цілями є набуття та вдосконалення професійних знань, умінь і навичок безробітних для  забезпечення відповідного рівня професійної кваліфікації та конкурентоспроможності на ринку праці.

15:01 29.06.2021

Навантаження на 1 вакансію у Запоріжжі зменшилось вдвічі

Перед роботодавцями сьогодні постають серйозні виклики: вплив на економіку та суспільство COVID-19, тенденція до збільшення трудової міграції працездатного населення, перш за все, кваліфікованих робітників та фахівців з вищою освітою, дисбалансу між попитом і пропозицією робочої сили, спричиненого негативними демографічними процесами та недосконалістю системи підготовки кадрів та ін. Завдання, що ставить перед собою служба зайнятості в цих умовах: стабільна робота підприємств всіх видів економічної діяльності, кадрове забезпечення роботодавців області, задоволення потреб шукачів роботи, урегулювання дисбалансу між попитом та пропозицією робочої сили. В рамках такої тісної співпраці кількість роботодавців, які користуються послугами центрів зайнятості щороку зростає.

10:28 23.06.2021

Клієнти служби зайнятості для отримання послуг можуть використовувати мобільний застосунок «Дія»

З 23 серпня кожна організація прийматиме цифрові паспорти в Дії. Відтепер вони на рівні закону мають таку ж юридичну силу, як і їхні пластикові чи паперові аналоги. Це ще один дуже важливий крок у побудові цифрової держави та входження в режим без паперів. 

11:01 09.06.2021

Топ-5 професій, які стали найбільш актуальними на ринку праці Запорізького регіону за п’ять місяців поточного року

В базі даних служби зайнятості Запорізької області за січень-травень поточного року налічувалось 12,7 тис  вакансій. Серед них є ті, що були найбільш затребувані роботодавцями. Пропонуємо вам ознайомитись з Топ-5 професій, які стали найбільш актуальними на ринку праці Запорізького регіону за п’ять місяців цього року.

10:48 04.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь