A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

На які вакансії можуть розраховувати безробітні у центрі зайнятості?

Наразі ринок праці доволі мобільний. Попит роботодавців залежить від економічної ситуації в країні в цілому, від розвитку окремо взятого підприємства, від сезонності та ще багатьох факторів. А 2020 рік вніс свої особливі корективи через пандемію COVID-19. То яких працівників найбільш шукали роботодавці у  минулому році, та на які вакансії могли розраховувати безробітні, які користувались послугами служби зайнятості?

11:36 13.01.2021

44,5 млн грн одноразової матеріальної допомоги отримають запорізьки підприємства,  у зв’язку із  втратою доходу через карантин

На виконання рішення Уряду  про виплату одноразової матеріальної допомоги роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин, в Запорізькій області більше 400 підприємств оформили документи для отримання зазначеної допомоги.

16:16 24.12.2020

Як отримати виплату одноразової матеріальної допомоги роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин

Уряд ухвалив рішення підтримати ініціативу Президента України про виплату одноразової матеріальної допомоги роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин. Отримання допомоги регламентується Порядком надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання, розрахунку її розміру, стягнення, повернення невикористаної її суми, з яким ви можете ознайомитися на сайті державної служби зайнятості https://is.gd/iijaDW

13:24 15.12.2020

Увага! Розпочато соціальну підтримку суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних заходів

ДО УВАГИ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ! Якщо на Вашому підприємстві скорочується тривалість робочого часу працівників, у тому числі через простій, після впровадження карантинних обмежень, ви маєте змогу звернутися до центру зайнятості за своїм місцезнаходженням, відповідно до даних Єдиного державного реєстру, та отримати одноразову матеріальну допомогу для виплати її працівникам.

10:54 09.12.2020

Забезпечення людей з інвалідністю продуктивною роботою – завдання служби зайнятості

Щорічно 3 грудня спільнота відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю. Цей день не можна назвати святковим, але він підкреслює необхідність забезпечення рівних прав осіб з інвалідністю і їх участі в житті суспільства. У нашій країні саме на державну службу зайнятості покладено завдання сприяти у пошуку роботи людям з інвалідністю.

08:41 02.12.2020

Ринок праці Запорізької області

Станом на 20 листопада 2020 року чисельність безробітних громадян по області становила 18,6 тис. осіб, з них 15,1 тис. осіб отримують допомогу по безробіттю.

09:56 23.11.2020

Трудові відносини між ФОП і найманим працівником: від А до Я"

Фізичні особи-підприємці (ФОП) становлять досить вагому частку від усіх роботодавців. Втім, не завжди оформлення трудових відносин ФОПа з працівниками відбувається в повній відповідності з вимогами законодавства. При цьому слід мати на увазі, що на фізичних осіб-підприємців поширюються ті ж нормативно-правові акти, які регулюють підприємницьку діяльність, що й на юридичних осіб, якщо інше не встановлено законом або не випливає із суті відносин (ст. 54 Цивільного кодексу України). Тож з метою недопущення помилок у діяльності ФОПа, державна служба зайнятості пропонує звернути увагу на низку специфічних положень, що регулюють трудові відносини  між найманим працівником та даною категорією роботодавців.

08:22 18.11.2020

Чи має потребу Запоріжжя в лікарях?

В Україні минає восьмий місяць карантину. І поки навіть невідомо, коли всі продовжать жити у звичному режимі. Зареєстровано велику кількість людей, які  лишились роботи.  Але допомога служби зайнятості у сприянні працевлаштуванню  не зупинялась ні в гостру фазу карантину навесні, ні восени, коли ситуація ускладнилась. Навіть в таких нелегких умовах  продовжується співпраця з роботодавцями з метою укомплектування актуальних вакансій. Так, з початку карантину роботодавцями до служби зайнятості було подано 21,9 тис вакансій, працевлаштовано 19,6 тис. осіб.

11:51 11.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь