A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

За сприяння служби зайнятості протягом січня-квітня 2021 року  8,2 тис. безробітних знайшли роботу

За січень-квітень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 35,2 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 3,2% менше минулорічного показника.

15:33 11.05.2021

Що переважає на терезах при працевлаштуванні жінок: досвід роботи або вік?

З точки зору законодавства жінки й чоловіки мають у сфері праці однакові права. Однак, жінки через складні і різноманітні соціальні функції, навантаження, які зумовлені материнством, об’єктивно є категорією, менш конкурентоспроможною на ринку праці. Попит на жіночу робочу силу значно нижчий в порівнянні з чоловіками.

14:33 27.04.2021

Більше 5 тисяч безробітних знайшли роботу за сприяння служби зайнятості

За січень-березень 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 32,0 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 13,9% більше минулорічного показника.

09:41 15.04.2021

На вакансії з якою заробітною платою можуть розраховувати безробітні у центрі зайнятості?

Наразі ринок праці доволі мобільний. Попит роботодавців залежить від економічної ситуації в країні в цілому, від розвитку окремо взятого підприємства, від сезонності та ще багатьох факторів. Але все частіше роботодавець шукає «універсального» робітника, здатного виконувати декілька функцій, здатного навчатись та готового до змін. І чим більше працівник має професійних навичок, тим більшу заробітну плату готовий надати роботодавець.

13:52 08.04.2021

Офіційно: Рік карантину. Безробіття, зайнятість, підтримка бізнесу

За рік карантину комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримували 66,4 тис. безробітних, з яких  47,8 тис. осіб отримали статус у звітному періоді. 57,0 тис. безробітних отримували допомогу по безробіттю.

12:59 30.03.2021

Жінка та робота. Консультуємо. Допомагаємо.

Шановні жінки, вибір місця роботи є одним з найважливіших рішень у житті кожної людини. Сьогодні зусилля держави спрямовані на поліпшення становища жінок на ринку праці та їх соціальний захист.

12:58 30.03.2021

Чому роботодавець - наш клієнт номер 1 і що йому може запропонувати служба зайнятості?

Через пандемію в країні склалась складна економічна ситуація: зменшилась кількість економічно-активних підприємств, в той час, як кількість шукачів роботи значно зросла. Але, служба зайнятості в цій ситуації намагається максимально зменшити напругу на ринку праці та продовжує активно надавати послуги як безробітним, так і роботодавцям. Протягом 2 місяців 2021 року з центрами зайнятості Запорізької області співпрацювали майже 1,8 тис. роботодавців (це на 38% менше від минулорічного показника), які надали інформацію про 3,5 тис. вакансій. Завдяки плідній співпраці з роботодавцями та дієвій роботі кар’єрних радників, рівень укомплектування вакансій в Запорізькій області найвищий по Україні.

12:30 16.03.2021

2 тисячі безробітних знайшли роботу з початку року

Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік розповідає: «За сприяння служби зайнятості протягом січня-лютого 2021 року 2,6 тис. осіб знайшли роботу, в тому числі 2,0 тис. безробітних, з них 27 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб та 45 безробітних - учасників АТО/ООС. З початку року 28 осіб працевлаштовані на нові робочі місця, за які здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям, 10 осіб започаткували власну справу за рахунок отримання допомоги по безробіттю одноразово, 261 безробітний проходив професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації. З початку року 522 особи взяли участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру».

15:23 11.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь