A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

Ринок праці. Офіційні дані

За січень-листопад 2021 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 53,9 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 10,3% менше минулорічного показника.

13:18 10.12.2021

9 тисяч мешканців громад Запорізької області отримали послуги служби зайнятості

Запорізьким обласним центром зайнятості налагоджено тісну співпрацю з  об’єднаними териториальними громадами Запорізької області. З метою презентації соціальних послуг в громадах створено 64 виїзних  робочих  місця для фахівців центрів зайнятості. За 11 місяців 2021р. здійснено 800 виїздів, охоплено послугами служби зайнятості майже 9 тисяч осіб. Так, відвідуючи ОТГ, представник центру зайнятості надає консультації  з приводу законодавства про зайнятість, ознайомлення з актуальними вакансіями, можливістю підвищення кваліфікації, участі в оплачуваних громадських роботах, та інші. 

08:20 09.12.2021

334 демобілізованих учасники АТО/ООС знайшли роботу за допомогою служби зайнятості

Основне завдання служби зайнятості – це якісне надання послуг всім категоріям громадян, які звернулися до служби зайнятості за пошуком роботи. Питання зайнятості демобілізованих військовослужбовців, у т.ч. учасників антитерористичної операції, займають особливе місце у соціально – економічній політиці Запорізької області.

11:35 07.12.2021

Яку роботу пропонують роботодавці  особам з інвалідністю  в Запорізькій області?

На які пропозиції від роботодавців можуть розраховувати  особи з інвалідністю  в Запорізькій області? В базі даних Запорізької обласної служби зайнятості вакансії досить різноманітні, тож знайти роботу можуть  як фахівці, кваліфіковані робітники, так і ті, хто не має кваліфікації. Заробітна плата в актуальних на 02 грудня пропозиціях працедавців в залежності від посади та складності робіт досягає 17290 грн.

14:08 02.12.2021

ТОП 5 нюансів оформлення трудових відносин

Найперше питання, з яким стикається кожен роботодавець, є порядок оформлення трудових відносин. Перехід до електронного обліку трудової діяльності є приводом нагадати про основні складові процесу прийняття працівників на роботу. Як відомо, порушення вимог законодавства про працю передбачає юридичну відповідальність роботодавця (ст. 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 172 Кримінального кодексу України, ст. 265 Кодексу законів про працю України). Розглянемо, які основні вимоги встановлює трудове законодавство в цьому плані.

11:22 25.11.2021

Всеукраїнський тиждень професійної освіти

22-26 листопада 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з роботодавцями, міжнародними партнерами, регіональними центрами зайнятості та Центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості проводить Всеукраїнський тиждень професійної освіти.

08:28 23.11.2021

Як не потрапити у трудову пастку із «стажуванням»?

Працедавці іноді зловживають довірою потенційних працівників, підмінюючи термін «випробувальний термін» безоплатним стажуванням задля визначення їхнього рівня кваліфікації або ж тестування знань та умінь. То що ж таке стажування, і коли його слід застосовувати на практиці?

12:52 19.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь