A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

Більше 13 тисяч працівників Запорізької області отримають компенсацію зарплати за період карантину

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 306 затверджено ПОРЯДОК надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

08:56 21.07.2020

Офіційно: Внесені зміни до порядку отримання допомоги по частковому безробіттю

Відтепер таку допомогу можуть отримати і працівники, які вимушені були перебувати у відпустці без збереження заробітної плати на період карантину, та ті, які отримували оплату часу простою відповідно до ст. 113 Кодексу законів про працю України.

08:55 21.07.2020

Центри зайнятості Запорізької області відновлюють особистий прийом громадян

З 07 липня поновлюється особистий прийом клієнтів безпосередньо у приміщеннях Запорізької обласної служби зайнятості. Прийом здійснюватиметься обов’язково із дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України.

14:56 08.07.2020

Чим загрожує зловживання статусом безробітного?

Державна служба зайнятості звертає увагу громадян України на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. Непоодинокими є випадки, коли особи реєструються в службі зайнятості як безробітні, проте паралельно отримують дохід. Такі дії обертаються несприятливими наслідками, передусім, для самих безробітних.

09:24 01.07.2020

Пандемія коронавірусного захворювання (COVID-19) сильно вплинула на життя людей – систему охорони здоров'я, призупинення роботи підприємств, шкіл.

Пандемія коронавірусного захворювання (COVID-19) сильно вплинула на життя людей – систему охорони здоров'я, призупинення роботи підприємств, шкіл.

15:28 25.06.2020

Рівень укомплектування вакансій  в Запорізькій області є одним з найвищих в Україні і складає 85%

Послугами служби зайнятості Запорізької області у січні-травні 2020 року скористались 64,2 тис. осіб, які шукали роботу. З них 40,6 тис. мали статус зареєстрованого безробітного (на 4,7 тис., або на 13% більше, ніж за аналогічний період минулого року).

11:01 24.06.2020

Міжнародна освітня платформа доступна українським безробітним

У період карантину не варто марно гаяти дорогоцінний час, краще його використати на самоосвіту бо розвиток професійних умінь. Практично кожнен, хто має намір поповнити багаж знань, може пройти навчання на різних платформах, як то: Освітній портал Державної служби зайнятості (https://skills.dcz.gov.ua/), Дія. Цифрова освіта (https://osvita.diia.gov.ua/), Прометеус (https://prometheus.org.ua/), Coursera (https://www.coursera.org/). Попередні ресурси вже досить відомі в Україні, тому, більш детально - про освітню платформу Coursera.

13:19 16.06.2020

Підтримкою держави відтепер можуть скористатися підприємці без найманих працівників

Відтепер допомога по частковому безробіттю на період карантину може виплачуватися  фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок. 

11:53 10.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь