A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

Ринок праці Запорізької області

Станом на 07 лютого 2020 року чисельність безробітних громадян по області становила 20,8 тис. осіб, з них 16,9 тис. осіб отримують допомогу по безробіттю.

11:00 10.02.2020

Роботодавці надали 50 тис вакансій до бази даних служби зайнятості

Перед роботодавцями сьогодні постають серйозні виклики: поглиблення процесів глобалізації в економіці та суспільстві; тенденція до збільшення трудової міграції працездатного населення, перш за все, кваліфікованих робітників та фахівців з вищою освітою; дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили, спричинений негативними демографічними процесами та недосконалістю системи підготовки кадрів та ін. 

14:13 05.02.2020

Кар’єрні радники: рік персонального супроводу

Вже рік як в роботу служби зайнятості введено  інститут кар’єрного радника, який здійснює поглиблений індивідуальний супровід безробітних. То що змінилось? Час підвести підсумки.

13:49 10.01.2020

Службі зайнятості 29 років. Майже 877 тисяч громадян знайшли роботу

21 грудня – день народження Державної служби зайнятості. З дня створення служба пройшла важливі етапи становлення та розвитку на ринку праці. Започаткування Державної служби зайнятості відбулося водночас із законодавчим визначенням такого соціально-економічного явища, як безробіття, усвідомленням суспільством, соціальними партнерами, органами влади нових процесів, що відбуваються на ринку праці.

16:03 26.12.2019

Запорізькі роботодавці стали більш активно створювати інклюзивний робочий простір

3 грудня в Україні відзначався «Міжнародний день інвалідів». Це день підведення підсумків того, що було зроблено для цієї категорії громадян, аналізу фактичного положення людей з особливими потребами в суспільстві та визначення планів по поліпшенню їх життєвого рівня.

12:20 13.12.2019

5,8 млн. грн. компенсації єдиного соціального внеску отримали роботодавці Запорізької області

Легалізація зайнятості, створення нових робочих місць та підвищення рівня заробітної плати є базовим фактором для поліпшення добробуту населення. Щоб подолати дисбаланс на ринку праці сьогодні необхідно під­ви­щувати со­ці­аль­ні стан­дарти, дотримуватися ви­мо­гам що­до ле­га­лі­за­ції праці. Тому дер­жа­вна служба зайнятості про­по­нує ро­бо­то­дав­цям послуги, що допомагають заощаджувати, економічно стимулюють до збереження вже існуючих та створення нових робочих місць. Ми говоримо про 100 - відсоткову ком­пенса­цію вит­рат на сплату єди­но­го внес­ку на за­галь­но­обов’яз­ко­ве дер­жавне со­ці­аль­не стра­ху­ван­ня за пра­цев­лашту­ван­ня без­ро­біт­но­го за нап­равлен­ням служ­би зай­ня­тос­ті.

09:47 09.12.2019

Сервіси служби зайнятості у смартфоні

В наш швидкісний, мобільний час, світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація.   На сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. «У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Доступність до ресурсів не лише з комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також із мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple», - розповідає директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

09:47 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь