A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Служба зайнятості інформує

Більше 50 тис безробітних Запорізької області скористались послугами служби зайнятості

За 10 місяців 2019 року комплекс різноманітних послуг та матеріального забезпечення отримали 51,1 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 7,9% менше минулорічного показника аналогічного періоду.

11:24 13.11.2019

Близько 4 тис. громадян прийняли участь у «Місячнику зайнятості молоді» в Запорізькій області

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності молоді в сучасному економічному середовищі, обласною службою зайнятості у вересні 2019 року в області проводився «Місячник зайнятості молоді».

16:27 08.10.2019

Названа найбільш високооплачувана вакансія

Наразі ринок праці доволі мобільний. Попит роботодавців залежить від економічної ситуації в країні в цілому, регіону, від розвитку окремо взятого підприємства, від сезонності та ще багатьох факторів. Але все частіше роботодавець шукає або висококваліфікованого фахівця, або «універсального» робітника, здатного виконувати декілька функцій, здатного навчатись та готового до змін. І чим більше працівник має професійних навичок, тим більшу заробітну плату готовий надати роботодавець.

15:03 27.09.2019

Для тимчасового працевлаштування громадян на громадські роботи запорізькі роботодавці створили 2 тисячі нових робочих місць

Запорізька обласна служба зайнятості багато років співпрацює з владою та роботодавцями в питаннях організації та проведенні громадських та інших видів тимчасових робіт, тим  підкреслює важливість цієї діяльності як для населення, роботодавців, так і для громад в цілому.

11:28 18.09.2019

Середній розмір допомоги по безробіттю в серпні 2019 року в області склав 3057 гривень

Спочатку року комплекс соціальних послуг та матеріального забезпечення отримали 43,5 тис. зареєстрованих безробітних. Станом на 1 вересня 2019 року на обліку в центрах зайнятості Запорізької області перебуває 13,5 тисяч безробітних.

14:34 16.09.2019

Кар’єрний радник – ментор у започаткуванні власної справи

Всіv, хто вважає, що улюблена справа може бути лише хобі і не має перспектив перетворитися на вдалий бізнес, можуть заперечити успішні підприємці, які відкрили власний бізнес за підтримки державної служби зайнятості.

10:33 04.09.2019

Майданчик дистанційних комунікацій

 В наш швидкісний, мобільний час, світ перейшов на новий етап життя, де головну роль виконує інформація.   На сьогодні інформація є одним з найцінніших ресурсів. У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Доступність до ресурсів не лише з комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також із мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

11:01 21.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь