ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

18 серпня заступник директора Державного центру зайнятості Юлия Жовтяк взяла участь у нараді щодо організації спільної роботи.

Дата: 31.08.2020 09:14
Кількість переглядів: 479

18 серпня заступник директора Державного центру зайнятості Юлия Жовтяк взяла участь у нараді щодо організації  спільної роботи???? Державна служба України з питань праці, Державна податкова служба України, Пенсійний фонд України, державної служби зайнятості, Національна поліція України та Асоціація міст України, направленої на інформування  громадськості про ризики незадекларованої праці та переваги офіційного працевлаштування. 

?? У рамках розгорнутої урядової кампанії кожна з держустанов покликана зробити свій унікальний внесок у загальний проєкт. Завдання державної служби зайнятості - довести, що  легальна робота – це зручно та вигідно - як роботодавцю, так і найманому працівнику. А електронізація сервісів має врешті-решт змінити ставлення працівників і роботодавців до явища незадекларованої праці.

З червня цього року Держпраці вже проводить інформаційну кампанію, під час якої інспектори розповідають роботодавцям про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин та переваги легального працевлаштування. 

Інформуємо, що з ???? 1 вересня 2020 року Держпраці заплановано проведення інспекційної кампанії, під час якої будуть здійснюватися заходи державного контролю за додержанням законодавства про працю з питань виявлення неоформлених трудових відносин. 

Заходами контролю будуть охоплені суб’єкти господарювання, в яких за результатами кампанії встановлена невідповідність фактичної кількості працівників даним Реєстру застрахованих осіб та у яких відсутня позитивна динаміка працевлаштування.

#ДСЗ #служба_зайнятості

 Роман Криган (Roman Kryhan)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь