A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на семінар щодо нововведень у сфері закупівель та у системі ProZorro

Запрошуємо на семінар щодо нововведень у сфері закупівель та у системі ProZorro

Верховною Радою України прийнято та передано на підпис Президенту України Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель», за яким викладено у новій редакції Закон України «Про публічні закупівлі». 

17:04 13.10.2019

Вітання з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби!

Вітання з Днем працівників державної санітарно-епідеміологічної служби!

Шановні працівники державної санітарно-епідеміологічної служби! Щиро вітаю з професійним святом! Державний санітарно-епідеміологічний нагляд охоплює всі сфери життєдіяльності людини: умови проживання, праці, харчування, відпочинку, виховання і навчання дітей та підлітків. Тому санітарно-епідеміологічна служба займає ключову позицію в системі охорони здоров'я країни. Нехай вам завжди посміхається доля, життя дарує спокій і добробут, а робота приносить лише радість і задоволення.

16:54 13.10.2019

Пряма лінія Подорожка В.В.

Пряма лінія Подорожка В.В.

У середу, 16 жовтня 2019 року, відбудеться пряма гаряча телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме керуючий справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Подорожко Володимир Володимирович. Звертатись з 10:00 до 11:00 телефоном 0-800-503-508. Дзвінки - безкоштовні.

15:58 09.10.2019

У громаді відкрився оновлений сервісний центр ПФУ

У громаді відкрився оновлений сервісний центр ПФУ

7 жовтня в Чернігівці відкрився сектор обслуговування громадян (сервісний центр) ГУ ПФУ в Запорізькій області. Обслуговуватиме він майже 5,4 тис. пенсіонерів, які проживають в ОТГ. Тут можна отримати всі послуги Пенсійного фонду, до яких додаються також онлайн-послуги. Урочисто перерізали стрічку до оновленого приміщення голова громади Віталій Манич і начальник ГУ ПФУ в Запорізькій області Світлана Жмурко.

15:30 08.10.2019

«Покрова на Оба-Таш»: до Дня захисника України започатковано нове свято

«Покрова на Оба-Таш»: до Дня захисника України започатковано нове свято

Запрошуємо відзначити Покрову та День Захисника України 12 жовтня на горі Оба-Таш (поблизу с. Салтичія). Планується, що таке святкування стане традиційним та щороку збиратиме у парку Мегалітів військовослужбовців і всіх охочих відзначити аж три дати: День захисника України, Покрову та День українського козацтва.

09:07 08.10.2019

Привітання з Днем юриста!

Привітання з Днем юриста!

Шановні службовці Закону! Від усієї душі вітаю з Днем юриста України. Непереможного вам здоров'я, ентузіазму, оптимізму, бадьорості і найміцніших сил. Бажаю не знати помилок і невдач, втоми й безнадії. Нехай всі справи успішно фінішують, а в особистому житті хай буде щастя, спокій і любов. З повагою голова громади Віталій МАНИЧ.

09:06 08.10.2019

У Довгому завершився районний чемпіонат з міні-футболу

У Довгому завершився районний чемпіонат з міні-футболу

06 жовтня у с. Довге було проведено останній тур чемпіонату Чернігівського району з міні-футболу. Участь у відкритті заходу взяв голова громади Віталій Манич, привітавши спортсменів та побажавши їм  славних перемог.

09:03 08.10.2019

У громаді відзначили День працівників освіти

У громаді відзначили День працівників освіти

Освітян громади відзнаками, подарунками та художніми номерами вітали у переддень їхнього професійного свята у рамках урочистостей, що пройшли в Просторівському будинку культури. Від імені голови громади освітан вітала його заступниця Людмила Веремій, подякувавши працівникам освіти за щоденну самовіддану працю і побажавши їм міцного здоров’я, великих творчих успіхів та втілення в життя професійних планів. У рамках урочистої частини святкової програми грамотами та дипломами було відзначено ряд працівників галузі освіти громади.

10:44 07.10.2019

Привітання з Днем учителя!

Привітання з Днем учителя!

Шановні вчителі, вихователі, працівники освітніх установ, ветерани світніх установ, ветерани педагогічної праці! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти! Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

11:30 04.10.2019

У громаді вітали жителів поважного віку

У громаді вітали жителів поважного віку

1 жовтня у нашій громаді відзначили наша громада в усьому Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана, віддаючи віддаючи шану тому поколінню, яке пройшло нелегкий життєвий шлях, яке вистояло у кривавому пеклі Другої світової війни, відбудовувало зруйновану країну та допомагало й допомагає нам творити майбутнє.

09:54 03.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь