ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем Соборності України

Привітання з Днем Соборності України

Шановні жителі громади! Дорогі земляки! Щиро вітаю вас із великим державним святом – Днем Соборності України! Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної та Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Успіх побудови міцної держави, а значить, добробут і нашої громади, кожного знас, грунтується на наших спільних зусиллях, на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє.

09:16 22.01.2020

У Новополтавці відремонтовано водопровідну магістраль

У Новополтавці відремонтовано водопровідну магістраль

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад здійснено ремонт системи водопостачання в селі Новополтавка. Загальна вартість ремонту склала 2,27 млн.грн.

11:59 21.01.2020

Пряма лінія "Спадкове право"

Пряма лінія "Спадкове право"

У вівторок, 21 січня 2020 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему "Спадкове право", під час якої мешканці Запорізької області зможуть отримати відповіді від директора Регіонального центру та адвоката системи БВПД на питання правово характеру, роз'яснення питань черговості спадкування за законом, визнання права власностті в порядку спадкування нерухомого майна, його оподаткування. Звертатись з 10:00 до 11:00 телефоном 0-800-503-508. Дзвінки - безкоштовні.

15:06 20.01.2020

Представники Чернігівської ОТГ долучились до міжнародного Форуму партисипаторів

Представники Чернігівської ОТГ долучились до міжнародного Форуму партисипаторів

17-18 січня голова громади Віталій Манич і начальник відділу економічного розвитку та інфраструктури Юлія Мустафаєва взяли участь у IV Міжнародному форумі практиків партиципації-2020, що пройшов у Полтаві.

10:47 20.01.2020

Офіційно представлено нового голову Чернігівської райдержадміністрації

Офіційно представлено нового голову Чернігівської райдержадміністрації

15 січня, у залі засідань Чернігівської районної державної адміністрації відбулося офіційне представлення нового голови Чернігівської райдержадміністрації. Так, розпорядженням Президента України Володимира Зеленського, з 19 грудня 2019 року головою Чернігівської районної державної адміністрації Запорізької області призначено Василя Попюка.

16:00 15.01.2020

Чернігівська ОТГ придбала автогідропідйомник

Чернігівська ОТГ придбала автогідропідйомник

10 січня голова громади Віталій Манич урочисто передав ключі від автогідропідйомника керівнику КП «Чернігівське ВУЖКГ» Андрію Галичу. Транспорт спецпризначення було придбано за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ (1,9 млн.грн) та кошти місцевого бюджету (35,4 тис.грн).

15:53 10.01.2020

Чернігівська молодь прибрала територію біля АЗС

Чернігівська молодь прибрала територію біля АЗС

4 січня Чернігівська молодь, озброївшись рукавичками і пакетами, наводили лад у селищі. І як результат – ділянка біля соснового бору в районі Чернігівської АЗС стала чистішою на понад 20 мішків сміття!

09:21 09.01.2020

Привітання з Новим Роком і Різдвом Христовим!

Привітання з Новим Роком і Різдвом Христовим!

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ! Щиро вітаю вас із новорічними та різдвяними святами! Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай у ній увесь 2020 рік панують душевний спокій, затишок та іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З Новим роком! Бажаю вам, вашим рідним злагоди, миру, спокою. Нехай радістю і добробутом наповнюються ваші оселі, у щасті та здоров’ї зростають діти, в шані і любові живуть батьки. Зичу, щоб 2019 рік, відходячи у минуле, забрав із собою усі негаразди, а натомість приніс віру, достаток, сили для здійснення найзаповітніших планів і мрій. Віталій МАНИЧ, Чернігівський селищний голова, від імені депутатів, сільських старост та колективу селищної ради.

11:51 28.12.2019

Визначені переможці конкурсу на кращу новорічну вітрину

Визначені переможці конкурсу на кращу новорічну вітрину

Новорічний настрій нам створюють дрібниці. Аромат мандаринів, прикрашені ялинки, різнокольорова мішура. Око радують прикрашені вітрини магазинчиків і кафе. Цього року власники торговельних закладів не лише традиційно святково вбирали свої вітрини, але й мали змогу позмагатися у креативі.

11:30 28.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь