ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вшануємо «чорнобильців» меморіальним мітингом

Вшануємо «чорнобильців» меморіальним мітингом

14 грудня – День пам'яті в Україні, пам’яті про мужність самовідданих ліквідаторів на Чорнобильській атомній електростанції. У день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС ми вшановуємо тих, хто поклав своє життя та здоров’я на захист людства від невидимого ворога – радіації.

16:05 10.12.2019

«Великі можливості допомогти людям надаються не так часто, але маленькі оточують нас кожен день»

«Великі можливості допомогти людям надаються не так часто, але маленькі оточують нас кожен день»

Міжнародний день людей з інвалідністю – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми з особливими потребами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Особливо цього потребують наші діти. Це окремі життя, окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і, хто допомагає.

09:53 09.12.2019

Пряма лінія Луценко К.В.

Пряма лінія Луценко К.В.

У понеділок, 9 грудня 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, голова постійної комісії з питань агропромислового комплексу та сільськогосподарського виробництва Луценко Катерина Василівна. Звертатись з 11:00 до 12:00 телефоном 0-800-503-508. Дзвінки - безкоштовні.

08:17 09.12.2019

Привітання з Днем працівників місцевого самоврядування

Привітання з Днем працівників місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята, яке відзначається в Україні 7 грудня. Саме завдяки спільним зусиллям місцевого самоврядування здійснюється народовладдя в Україні! З приводу свята прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю на благо розвитку Чернігівської ОТГ, в ім’я розквіту України. Від усього серця бажаю вам міцного здоров’я, наснаги, витримки, оптимізму. Хай ніколи вас не покидає віра, надія, любов. Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку нашої громади!

10:06 06.12.2019

Привітання з Днем Збройних Сил України

Привітання з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних сил України!  Вітаю вас із Днем Збройних сил України! Це свято відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України». На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною. Щиро вітаю всіх військовослужбовців, які проживають в громаді чи звідси родом, з Днем Збройних Сил України та бажаю вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

08:58 06.12.2019

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

 Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний людей з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує цим, що люди з інвалідністю потребують особливої уваги. Тому цей День – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми  з інвалідністю, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час. Люди з інвалідністю – не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре.

09:09 03.12.2019

ЦНАП: Усі адміністративні послуги відтепер – в одному приміщенні

ЦНАП: Усі адміністративні послуги відтепер – в одному приміщенні

З 27 листопада в Чернігівці відкрито Центр надання адміністративних послуг Чернігівської ОТГ (ЦНАП). Відтепер мешканці громади мають змогу отримувати всі популярні послуги, зокрема, соціального характеру, в зручно облаштованому відкритому офісі.

15:11 26.11.2019

Команда Чернігівської громади – призер обласної спартакіади

Команда Чернігівської громади – призер обласної спартакіади

Третє місце у загальному заліку посіла команда Чернігівської громади в обласній спартакіаді голів районних рад та їх заступників, сільських, селищних голів та керівників відділів, голів сільських, селищних ОТГ та керівників відділів, старост. Пройшла спартакіада 24 листопада в Якимівці.

16:09 25.11.2019

Звернення голови Чернігівської об'єднаної територіальної громади з нагоди Дня пам’яті жертв Голодомору

Звернення голови Чернігівської об'єднаної територіальної громади з нагоди Дня пам’яті жертв Голодомору

Дорогі земляки! В останню субботу листопада ми разом із українцями всього світу вшануємо пам'ять жертв голодоморів: геноциду Українського народу 1932-1933 років, голодоморів 1921- 1922, 1946-1947 років в Україні. Цього дня у Загальнонаціональній хвилині мовчання Україна схилить голови в жалобі за мільйонами людей, життя яких у мирний час обірвала голодна смерть на найродючішій у світі землі.

14:58 22.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь