ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Пряма лінія Майстро Д.М.

Пряма лінія Майстро Д.М.

У п’ятницю, 29 листопада 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Майстро Дмитро Миколайович.

09:50 21.11.2019

Привітання з Днем працівників сільського господарства

Привітання з Днем працівників сільського господарства

Шановні мешканці громади! День працівників сільського господарства – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих справ, свято дбайливих господарів своєї землі. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

14:20 15.11.2019

У громаді вітали аграріїв

У громаді вітали аграріїв

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Для наших аграріїв урочистості з нагоди цього свята відбулися 15 листопада у приміщенні РЦКД. Хоч завершились жнива, а викроїти бодай дві години, щоб завітати на концерт до Чернігівки, для трудівників села – неабияка розкіш. Адже їхня відповідальна та важлива для кожного робота потребує неабиякої уваги та не терпить лінощів. Від кожної хвилини їхньої праці залежить, чи буде на наших столах хліб. На цьому наголосив, зокрема, голова громади Віталій Манич, вітаючи працівників сільськогосподарської галузі. Щиру подяку було висловлено аграріям-ветеранам, які присвятили землі все своє трудове життя.

13:51 15.11.2019

Звіт  про результати проведення зовнішньої оцінки якості соціальних послуг

Звіт про результати проведення зовнішньої оцінки якості соціальних послуг

На виконання наказу Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013 року №904 «Про затвердження методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» Чернігівською селищною радою Чернігівського району Запорізької області проведено зовнішню оцінку якості соціальних послуг, які надаються відділенням соціальної допомоги вдома та відділенням денного перебування КУ «Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг)» Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області.

15:32 14.11.2019

Пряма лінія на тему житлового права

Пряма лінія на тему житлового права

У вівторок, 19 листопада 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему: "Житлове право: роз'яснення щодо вселення та виселення з житлового приміщення; право власності на житлові приміщення; договір найму житлового приміщення; зняття особи з місця реєстрації;  визнання особи такою, що втратила право на користування житлом та зняття з реєстрації; приватизація приміщень гуртожитку його законними мешканцями тощо", під час якої на запитання громадян відповідатиме директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Наливайко Павло Іванович. Звертатись з 10:00 до 11:00 телефоном 0-800-503-508. Дзвінки - безкоштовні.

14:08 13.11.2019

Пряма лінія Бойко З.М.

Пряма лінія Бойко З.М.

У четвер, 14 листопада 2019 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме керівник апарату Запорізької обласної державної адміністрації Бойко Зінаїда Михайлівна. Звертатись з 10:00 до 11:00 телефоном 0-800-503-508. Дзвінки - безкоштовні.

14:05 13.11.2019

У Чернігівці впорядковують вулиці

У Чернігівці впорядковують вулиці

Осінь цього річ радує погодою, тож вуличні роботи тривають. Минулого тижня працівники КП «Чернігівське ВУЖКГ» рівняли дороги та вивозили листя в Чернігівці. 40 тон зрізаного асфальту було завезено на вулицю Виноградна. Також з асфальту, знятого при ремонті частини вулиці Соборна, зроблено з’їзд з Набережної на вулицю Пушкіна.

11:26 13.11.2019

Нові правила реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання

Нові правила реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання

Згідно ст. 6 Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання» кожен громадянин України, а також іноземець чи особа без громадянства, які постійно або тимчасово проживають в Україні, зобов’язані зареєструвати своє місце проживання. З моменту прийняття Постанови Кабінету Міністрів України №207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру» в Україні діють нові правила прописки і виписки.

08:51 13.11.2019

Працівників культури громади привітали з професійним святом

Працівників культури громади привітали з професійним святом

Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва усіх, хто займається мистецтвом, підтримує національні традиції та ідеї, популяризує українську культуру вітали в районному центрі культури та дозвілля урочистостями та святковим концертом. Голова громади Віталій Манич, звертаючись до працівників відділу культури і туризму селищної ради, будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасників аматорських колективів, наголосив на їхньому неоціненному внеску в розвиток культури рідного краю та збереження історичних традицій.

16:59 08.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь