ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Привітання з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Щиро вітаю вас з професійним святом, що було засноване, аби надати підтримку всім тим, хто займається мистецтвом, підтримує національні традиції та ідеї, популяризує українську культуру. Вітаю усіх, хто пов’язує себе зі світом культури та мистецтва. Щиро вдячний працівникам відділу культури і туризму селищної ради, будинків культури та клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Натхнення вам!

16:08 08.11.2019

Про участь у конференції "Сучасне бджільництво - 2019"

Про участь у конференції "Сучасне бджільництво - 2019"

 9 листопада 2019 року в м. Мелітополі (пр. Богдана Хмельницького, 18, ЦКіД Таврійського ДАТУ) відбудеться III щорічна конференція "Сучасне бджільництво - 2019" за участю українських та міжнародних експертів з питань бджільництва. Під час проведення конференції буде організована виставка-ярмарка продукції бджільництва та обладнання для бджолярів. Початок реєстрації о 09:00 годині.

09:24 04.11.2019

Вітання з Днем працівника соціальної сфери

Вітання з Днем працівника соціальної сфери

Шановні жителі громади! Щорік в першу неділю листопада в Україні святкують День працівника соціальної сфери. Сьогодні ми офіційно вшановуємо тих, хто займається питаннями соціального захисту, зайнятості населення, безпеки праці і трудових стосунків. Ці фахівці допомагають в найскладніших і, здавалося б, нерозв’язних ситуаціях. Вони надають підтримку тим, хто її потребує, незалежно від віку або соціального статусу. Працівники соціальної сфери володіють умінням налагоджувати зв’язки між людьми. Знаходити спільну мову з кожним, направляти тих, хто заплутався і проявляти милосердя. В день працівника соціальної сфери хочеться сказати спасибі тим, до кого приходять з проблемою, а йдуть з надією, і побажати більше хеппі ендів в історіях, з якими вони стикаються. З повагою голова громади Віталій Манич

08:29 03.11.2019

Публічні простори у Чернігівській громаді: як мешканцям їх ефективно розвивати?

Публічні простори у Чернігівській громаді: як мешканцям їх ефективно розвивати?

Як зробити публічні простори громади успішними і розвинутими? У який спосіб організувати роботу і забезпечити сталість розвитку Чернігівського Хабу? Як залучити кошти для розвитку публічних просторів ОТГ? На ці питання шукали відповідь учасники публічної консультації «Публічні простори у Чернігівській громаді: як мешканцям їх ефективно розвивати?», що пройшла на базі ХАБ-Лу 25 жовтня.

18:34 26.10.2019

Чи зможе Чернігівська громада приваблювати туристів?

Чи зможе Чернігівська громада приваблювати туристів?

Про те, як зробити Чернігівську громаду туристично привабливою, говорили під час публічної консультації, що відбулася 22 жовтня у «HUB-Л». Організатор зустрічі - представниця ГО «Центр UA» Галина Азарова за сприяння керівництва громади. У заході взяли участь працівники відділу культури і туризму, клубних, музейних та бібліотечних закладів громади, учителі, краєзнавці, представники громадської організації «Театр скіфської звитяги «Скіфський стан».

11:02 24.10.2019

До уваги всім, кому потрібні послуги державної реєстрації актів цивільного стану (довідки про народження, смерть, укладання шлюбу)

До уваги всім, кому потрібні послуги державної реєстрації актів цивільного стану (довідки про народження, смерть, укладання шлюбу)

Тимчасово 31 жовтня та 1-6 листопада у зв’язку з відпусткою працівника отримати послуги можна у відділі реєстрації актів цивільного стану по Пологівському та Чернігівському районах у м. Пологи за адресою: провулок Некрасова, 2. Усі інші дні такі послуги отримати довідки про народження, смерть, зареєструвати шлюб можна в селищній раді.

13:48 23.10.2019

У Чернігівці відбулася виставка «Голуби Приазов’я»

У Чернігівці відбулася виставка «Голуби Приазов’я»

20 жовтня в Чернігівці на центральній площі відбулася ІХ регіональна виставка «Голуби Приазов’я». Ініціював та організував подію голова районного товариства голубівників і шанувальників декоративних птахів Петро Євенко. Захід відбувся завдяки фінансовій підтримці голови ОТГ Віталія Манича. Допомогли перетворити виставку на свято працівники районного центру культури та дозвілля.

13:19 21.10.2019

Терцентр запрошує чоловіків пограти в шахи

Терцентр запрошує чоловіків пограти в шахи

Чомусь так склалося, що на навчання до Університетів третього віку, на засідання клубу спілкування пенсіонерів, що діють при територіальному центрі, ходять здебільшого жіночки. Працівники КУ «ТЦСО» вирішили виправити таку ґендерну нерівність та започаткували новий факультет Університету третього віку, який точно зацікавить наших чоловіків.

09:58 16.10.2019

Комунікація в громаді через документальне кіно

Комунікація в громаді через документальне кіно

Села громади долучаються до культурних подій. 13 жовтня до Богданівки завітав ХVІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA – найбільший міжнародний фестиваль документального кіно в Україні.

11:54 15.10.2019

Привітання з Днем захисника України!

Привітання з Днем захисника України!

Шановні захисники України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаю Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

19:31 13.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь