ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Позачерговою сесією перерозподілено бюджет громади

Дата: 10.12.2019 16:06
Кількість переглядів: 686

Фото без описуПозачергову сесію селищної ради провів голова громади Віталій Манич 10 грудня. Головним питанням сесії став перерозподіл бюджету ОТГ.

 

Видатки бюджету об’єднаної територіальної громади становлять 163 164 666 грн, зокрема, видатки загального фонду - 139 173 645 грн та видатки спеціального фонду – 23 991 021 грн. Відповідно до прийнятого рішення, розподіл витрат бюджету ОТГ на реалізацію місцевих (регіональних) програм затверджено у сумі 32 575 678 грн.

 

Кошти перерозподілено в межах головних розпорядників та підвідомчих установ.

 

У відділі освіти, молоді та спорту зменшено видатки на утримання централізованої бухгалтерії та групи централізованого господарського обслуговування закладів освіти за рахунок економії по заробітній платі з нарахуваннями у сумі 110 000 грн та збільшено на відповідну суму видатки на придбання запасних частин та автогуми для шкільних автобусів.

 

За рахунок економії коштів на 11 465 грн зменшено видатки по Програмі організації громадських робіт на території Чернігівської селищної ради на 2019 рік. Дані кошти направлено для господарчих потреб територіального центру. Для цієї ж потреби, за рахунок економії по оплаті послуг за енергоносії, 12 346 грн виділено для Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Відповідно до звернення Чернігівської районної лікарні, внесено зміни в Програму організації громадських робіт на території Чернігівської селищної ради на 2019 рік, зменшивши видатки на її виконання у сумі 2 710 грн. Ці кошти направлено для придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів.

 

Депутатами внесено зміни до цільової програми «Цукровий діабет» на території Чернігівської селищної ради на 2018-2020 роки», орієнтовний обсяг фінансування якої на 2019 рік складає 1 025 532 грн.

 

Окремим рішенням внесено зміни до заходів та Паспорту Програми стимулів та розвитку надання первинної медико-санітарної допомоги населенню Чернігівської ОТГ та відновлення матеріально-технічної бази КНП «Чернігівський Центр первинної ПМСД» на 2019 рік. Відповідно до Програми, у ІІ півріччі цього року передбачене фінансування комунальних послуг та енергоносіїв КНП у сумі 50 тис.грн, оснащення закладів ПМСД АЗПСМ, ФАПів та ФП обладнанням, виробами медичного призначення та придбання біохімічного, гематологічного аналізаторів, комплексної діагностичної системи «Сумка-укладка спеціальна, укомплектована діагностичним обладнанням», яка відноситься до портативних систем телемедицини, у сумі 440 тис.грн.

 

Внесено зміни до Переліку проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Чернігівській ОТГ». Це обумовлене економією коштів у результаті відміни торгів по проєкту «Розроблення містобудівної документації – генеральних планів з планами зонування 12 населених пунктів Чернігівської селищної об’єднаної територіальної громади: Богданівка, Владівка, Верхній Токмак, Ільїне, Новоказанкувате, Петропавлівка, Новополтавка, Новомихайлівка, Обіточне, Просторе, Стульневе, Широкий Яр Чернігівського району Запорізької області» у сумі 1777,774 тис. грн та економією коштів по проєкту «Закупівля спеціалізованих санітарних транспортних засобів (двох спеціалізованих автомобілів для лікарів загальної практики сімейної медицини) для КНП «Чернігівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» у сумі 110,0 тис. грн.. Економія, що виниклас, становить 1917,774 тис. грн. Виконавчий комітет Чернігівської селищної ради, на цю суму та за співфінансуванням з місцевого бюджету у сумі 42,226 тис. грн підготував нову проєктну заявку, що отримала позитивний висновок облдержадміністрації.

 

Загалом же за цією субвенцією у нашій громаді реалізовується сім проєктів на загальну суму 9 млн 221 тис.грн: капітальний ремонт системи водопостачання в Новополтавці, придбання автогідропідйомника для КП «Чернігівське ВУЖКГ» та спеціалізованих автомобілів для Центру ПМСД, капітальний ремонт дорожнього покриття частини вул. Соборна в Чернігівці, реконструкція будівлі Обіточненської школи, закупівля медичного (щілинна лампа), лабораторного (автоматичний біохімічний аналізатор) обладнання для КНП «Чернігівська районна лікарня» і придбання для комунального господарства навісного обладнання для трактора (косарка роторна в комплекті з карданним валом та захистом), газонокосарки, мотобура та перфоратора.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь