ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У Чернігівській ОТГ стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 10.03.2020 14:10
Кількість переглядів: 619

Фото без опису6 березня у Запоріжжі голова Чернігівської громади Віталій Манич підписав меморандум "Про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Запорізькій області та Чернігівської селищноюоб'єдноною територіальною громадою", одним завдань якого є запровадження на території ОТГ проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.  

Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади (яка візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи), то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.

ЧИМ ВІН ЗАЙМАТИМЕТЬСЯ?

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

ХТО МОЖЕ НИМ СТАТИ?

Ми шукаємо вмотивованих та доброчесних поліцейських з не менш ніж півторарічним стажем роботи, вищою освітою та водійським посвідченням. Самостійних і відповідальних, відкритих і комунікабельних. Тих, хто здатен до критичного мислення і вміє залагоджувати конфлікти.

ЯК МИ ОБИРАТИМЕМО?

Серед усіх, хто заповнить анкету, проведуть два етапи відбору. На першому – тестуванні – оцінюватимуть загальні навички кандидатів (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства. Також кандидати пройдуть тест на інтегративність. На другому – спеціальна комісія з представників НПУ та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю.

ЩО ДАЛІ?

Ті, кого обере комісія, протягом двох з половиною місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс (зі збереженням поточної посади і зарплати), який розробили українські та міжнародні експерти з правоохоронної діяльності:

1) тактичну підготовку з елементами моделювання ситуацій;

2) методи контраварійного кермування;

3) розвиток навичок проактивної діяльності;

4) сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади.

ЩО ВІН ОТРИМАЄ?

Можливість призначення на офіцерську посаду; службові автомобіль та приміщення; повне екіпірування; планшет (отримувати завдання і вести звітність офіцери будуть в електронному вигляді); заробітну плату від 14 000 гривень; соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/ya-tut.html


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь