A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

У Чернігівській ОТГ стартував проєкт «Поліцейський офіцер громади»

Дата: 10.03.2020 14:10
Кількість переглядів: 590

Фото без опису6 березня у Запоріжжі голова Чернігівської громади Віталій Манич підписав меморандум "Про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Запорізькій області та Чернігівської селищноюоб'єдноною територіальною громадою", одним завдань якого є запровадження на території ОТГ проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.  

Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади (яка візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи), то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.

ЧИМ ВІН ЗАЙМАТИМЕТЬСЯ?

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

ХТО МОЖЕ НИМ СТАТИ?

Ми шукаємо вмотивованих та доброчесних поліцейських з не менш ніж півторарічним стажем роботи, вищою освітою та водійським посвідченням. Самостійних і відповідальних, відкритих і комунікабельних. Тих, хто здатен до критичного мислення і вміє залагоджувати конфлікти.

ЯК МИ ОБИРАТИМЕМО?

Серед усіх, хто заповнить анкету, проведуть два етапи відбору. На першому – тестуванні – оцінюватимуть загальні навички кандидатів (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства. Також кандидати пройдуть тест на інтегративність. На другому – спеціальна комісія з представників НПУ та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю.

ЩО ДАЛІ?

Ті, кого обере комісія, протягом двох з половиною місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс (зі збереженням поточної посади і зарплати), який розробили українські та міжнародні експерти з правоохоронної діяльності:

1) тактичну підготовку з елементами моделювання ситуацій;

2) методи контраварійного кермування;

3) розвиток навичок проактивної діяльності;

4) сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади.

ЩО ВІН ОТРИМАЄ?

Можливість призначення на офіцерську посаду; службові автомобіль та приміщення; повне екіпірування; планшет (отримувати завдання і вести звітність офіцери будуть в електронному вигляді); заробітну плату від 14 000 гривень; соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством.

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://www.npu.gov.ua/ya-tut.html


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь