A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

З турботою про літніх людей

1 жовтня з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку працівники територіального центру за кошти благодійників сформували 100 продуктових наборів, які розвезли підопічним разом з привітаннями в знак вдячності за внесок у розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

18:10 01.10.2021

Привітання селищного голови Віталія Манича з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана. 1 жовтня в нашій державі відзначається День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу і цивілізоване ставлення українського суспільства до найстарших представників громади.

07:57 01.10.2021

З нагоди Дня усиновлення в громаді відбувся святковий захід

Сьогодні, 30 вересня, з нагоди Дня усиновлення за ініціативи служби у справах дітей селищної ради в центрі культури та дозвілля відбулося свято. Усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, людей з великим серцем, які обігріли дитячі душі, привітав перший заступник селищного голови Віктор Сапальов, який щиро дякував сім’ям за любов та розуміння того, що чужих дітей немає.

16:30 30.09.2021

Працівників книгозбірень привітали з професійним святом

Сьогодні з нагоди Всеукраїнського дня бібліотекара в приміщенні центру культури та дозвілля зібралися працівники книгозбірень та гості. З нагоди свята їх привітав перший заступник селищного голови Віктор Сапальов. Крім теплих слів, вітань і побажань всіляких гараздів він вручив грамоти селищної ради кращим працівникам бібліотечної системи: Олені Сокруті, бібліотекарю І категорії Новополтавської сільської бібліотеки-філії, Лідії Гурбич, бібліотекарю Зорянської сільської бібліотеки-філії, Олені Безверхій, прибиральниці Чернігівської бібліотеки для дітей.

16:28 30.09.2021

Привітання селищного голови Віталія Манича з Всеукраїнським днем бібліотек

Шановні працівники бібліотечної сфери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

08:01 30.09.2021

До уваги любителям футболу!

02 жовтня в с. Богданівка відбудеться останній тур чемпіонату Чернігівської територіальної громади з міні-футболу. Зустрінуться команди: «Вікторія» с. Довге - МВС м. Токмак (15:00); «Ветерани» - МВС м. Токмак (16:00).

16:30 29.09.2021

У чернігівському ЦНАПі з'явилася поличка для буккросингу

У ЦНАПі до Всеукраїнського дня бібліотек з’явилася поличка з книгами, які готові рухатися до нових читачів. Буккросинг (від англ. book-crossing - книгообіг) - безкоштовний обмін книгами чи, як кажуть буккросери, це «звільнення» книжок. Тобто буккросер, прочитавши книгу, залишає її у громадському місці, щоб хтось інший міг її прочитати. А той, до кого книжка потрапить, повторює процес. Так книги «звільняються» і мандрують від одного читача до іншого, а не залежуються на полицях вдома.

09:00 29.09.2021

Членами виконавчого комітету опрацьовано 23 питання

28 вересня заступник голови громади Сергій Житарюк провів засідання виконавчого комітету, під час якого було опрацьовано 23 питання. Затверджено план роботи виконавчого комітету на ІV квартал 2021 року, надано дозволи на призначення субсидій мешканцям, які використовують електроенергію для обігріву квартир. Затверджено висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав та встановлено опіку над дитиною, позбавленою батьківського піклування. Розглянуті питання про надання матеріальної допомоги деяким категоріям громадян. З

17:56 28.09.2021

Стратегію розвитку соціальних послуг громади винесено на розгляд громадськості

28 вересня на базі бібліохабу відбулися консультації з громадськістю, на яких жителям було представлено Стратегію удосконалення системи надання соціальних послуг громади винесено на розгляд громадськості. Над документом протягом року у рамках участі в проєкті «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі» працювала робоча група, до складу якої входили керівники закладів соціальної сфери, представники ГО тощо.

14:16 28.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь