A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

В Чернігівці пройшов традиційний легкоатлетичний забіг, присвячений Дню визволення селища

В Чернігівці пройшов традиційний легкоатлетичний забіг, присвячений Дню визволення селища

Уже традиційним у Чернігівці став легкоатлетичний забіг, присвячений Дню визволення селища. 18 вересня вулицею Соборною від погруддя Шевченку до Меморіалу Слави вирушила колона прихильників здорового способу життя: вихованці ДЮСШ, активна молодь.

19:46 18.09.2021

18 вересня жителі Новоказанкуватого відзначили День села

18 вересня жителі Новоказанкуватого відзначили День села

18 вересня голова громади Віталій Манич завітав до Новоказанкуватого, щоб привітати жителів округу з Днем села. Цього осіннього дня в селі пройшли святкові заходи з цієї нагоди. Віталій Манич бажав населеним пунктам процвітання, а їхнім мешканцям – миру та злагоди. До вітань приєдналися староста Олена Березовська і керівниця ТОВ «Україна-Новоказанкуватська» Алєся Годлевська. Гарний настрій присутнім дарували творчі колективи.

19:43 18.09.2021

Чернігівська громада взяла участь у фестивалі "Юшка-фест"

Чернігівська громада взяла участь у фестивалі "Юшка-фест"

16 вересня команда селищної ради представила громаду у фестивалі «Юшка-фест», що пройшов у Бердянську у рамках відзначення 78-ї річниці визволення Бердянського району від нацистських загарбників та Дня міста Бердянськ. Також позмагалися за звання найкращих юшковарів команди Бердянської та Приморської міських громад, Берестівської, Коларівської, Осипенківської сільських громад.

15:22 17.09.2021

В громаді відзначили кращих рятівників

В громаді відзначили кращих рятівників

17 вересня заступник селищного голови Сергій Житарюк завітав до 5-го державного пожежно-рятувального поста 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Запорізькій області, щоб привітати від імені голови громади Віталія Манича особовий склад із Днем працівників цивільного захисту України (День рятівника). Крім вітань він також вручив грамоти Чернігівської селищної ради за зразкове виконання службових обов’язків, мужність і професіоналізм, проявлені під час ліквідації наслідків пожеж і надзвичайних ситуацій та з нагоди Дня рятівника командиру відділення Сергію Стебунову і водію Олегу Соханю.

11:19 17.09.2021

Робота над підготовкою Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг вийшла на фінішну пряму

Робота над підготовкою Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг вийшла на фінішну пряму

15 вересня робоча група, до числа якої входять керівники закладів соціальної сфери, зустрілася онлайн з консультанткою ГО «Інститут соціальної політики регіону», що виконує проєкт «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі» (реалізується за фінансової підтримки GIZ), Анною Колохіною. Спільно внесли корективи в підготований документ, що включає в себе широку аналітику галузі та конкретні шляхи її розвитку.

18:25 15.09.2021

Чернігівська громада відтепер - в "Угоді мерів"!

Чернігівська громада відтепер - в "Угоді мерів"!

Чернігівська ТГ приєдналася до Ініціативи Євросоюзу з підтримки енергоефективності муніципалітетів «Угода мерів», що є провідною ініціативою, започаткована Європейським Союзом, для тих, хто має чіткий курс на розвиток «зеленої» економіки, на зменшення видиків CO2 та широке впровадження енергоефективних проектів та заходів. Як зазначив голова громади Віталій Манич, це широке коло європейських програм та ініціатив, а також реальна підтримка міжнародною спільнотою ресурсозберігаючих технологій.

17:24 15.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь