ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Чернігівський ЦНАП визнано на загальнодержавному рівні!

Чернігівський ЦНАП визнано на загальнодержавному рівні!

6 жовтня відбулась ще одна важлива подія в професійному житті громади! На засіданні Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Чернігівська громада стала одним із 9 нових членів Асоціації ЦНАП. Представники громади – заступниця голови ТГ Людмила Веремій і начальниця відділу ЦНАП Людмила Самура - підписали Меморандум про включення, співпрацю та партнерство з Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг.

15:31 07.10.2021

Громада - в «помаранчевій» зоні

Громада - в «помаранчевій» зоні

Відповідне рішення прийняли 6 жовтня на позачерговому засіданні селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів перший заступник селищного голови Віктор Сапальов. Так з 00 год. 00 хвилин 06.10.2021 на території Чернігівської селищної територіальної громади встановлюється «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

18:28 06.10.2021

Відбувся фінальний розіграш Кубку Чернігівської територіальної громади з міні-футболу

Відбувся фінальний розіграш Кубку Чернігівської територіальної громади з міні-футболу

Протягом двох місяців на різних спортивних майданчиках проходили тури Чемпіонату Чернігівської територіальної громади з міні-футболу. 2 жовтня в Богданівці відбувся останній тур, де визначилися переможці та призери Чемпіонату.

11:42 05.10.2021

В обласних змаганнях наші спортсмени знову найкращі!

В обласних змаганнях наші спортсмени знову найкращі!

3 жовтня на о. Хортиця відбулися ХV відкриті обласні змагання зі спортивного орієнтування "Лілін Кубок 2021". Із 250 учасників, 20 представляли нашу громаду. Результатом напруженого забігу стали чотири призові місця наших земляків: Ткаченко Поліна виборола І місце в групі Ж18; Кузь Дар'я - ІІ місце в групі Ж21А; Дупак Родіон - ІІ місце в групі Ч18; Безсалий Денис - ІІІ місце в групі Ч18.

11:39 05.10.2021

ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СИТУАЦІЯ В ГРОМАДІ!

ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА СИТУАЦІЯ В ГРОМАДІ!

За оперативною інформацією лабораторного центру МОЗ України, з початку нової хвилі захворювання на COVID-19 захворіло 116 жителів громади (з них 1 медпрацівник):

10:24 05.10.2021

Мешканці дізнаються про успіхи й виклики в реалізації стратегії розвитку громади

Мешканці дізнаються про успіхи й виклики в реалізації стратегії розвитку громади

Для цього селищна рада розпочала проведення моніторингу виконання місцевої стратегії розвитку. Вже затвердили відповідне положення і сформували робочу групу, яка проаналізує поточні показники за різними стратегічними цілями. Про результати цієї роботи громадяни дізнаються з вебсайту громади, місцевої газети, а також під час публічних заходів.

09:30 05.10.2021

Відбулося  засідання робочої групи з розроблення стратегічного документу сектору охорони здоров’я

Відбулося засідання робочої групи з розроблення стратегічного документу сектору охорони здоров’я

У громаді два медичних заклади – центр ПМСД і районна лікарня. Обидва перейшли в управління ТГ у не найкращому стані. Для того, щоб задати вектор розвитку медичної галузі громади, підвищивши якість медичного обслуговування населення, ведеться робота з розробки медичної стратегії, що стосуватиметься розвитку як первинної, так і вторинної ланок. Про це мова йшла під час зустрічі з експертом проєкту GIZ «Зміцнення ресурсів зі сталого розвитку приймаючих громад на сході України» Олексієм Кириченко, яка відбулася 1 жовтня у бібліохабі.

16:36 04.10.2021

Відбулася XІ регіональна виставка «Голуби Приазов’я»

Відбулася XІ регіональна виставка «Голуби Приазов’я»

Майже півсотні учасників з усієї Запорізької області 3 жовтня зібрала щорічна XІ регіональна виставка «Голуби Приазов’я» у Чернігівці. Площа перед центром культури та дозвілля наповнилася цього дня незвичайними птахами й тваринами. Особливо раділа малеча, оскільки декого із живих експонатів виставки можна було потримати у руках.

15:55 04.10.2021

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем працівників освіти

Привітання голови громади Віталія МАНИЧА з Днем працівників освіти

Шановні освітяни, прийміть найщиріші, найтепліші привітання з нагоди вашого професійного свята! День учителя – це особливе свято. Адже й професія педагога – надзвичайна і благородна, яка покликана сіяти мудрість і знання.

07:44 03.10.2021

Ветерани приймали вітання зі святом

Ветерани приймали вітання зі святом

Оскільки урочистості до Дня людей похилого віку через непросту епідеміологічну ситуацію було скасовано, ветерани і люди, які підтримують розвиток ветеранського руху в громаді отримали привітання на дому. Їхній внесок у розбудову території відзначено грамотами селищної ради.

14:08 02.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь