A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

15:30 26.10.2021

Розвинене підприємництво – успішна громада

Розвинене підприємництво – успішна громада

21 жовтня голова громади Віталій Манич зустрівся з підприємцями за круглим столом, щоб у неформальній обстановці поговорити про співпрацю заради розвитку території. Захід відбувся у рамках п’ятої річниці створення Чернігівської громади. Спільно учасники поговорили про перспективи розвитку нашої маленької Батьківщини, визначені нашими стратегічними цілями.

11:41 22.10.2021

Звіт про результати проведення зовнішньої оцінки якості соціальних послуг наданих  КУ «Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та КЗ «Центром соціальних служб» за I півріччя 2021 року

Звіт про результати проведення зовнішньої оцінки якості соціальних послуг наданих КУ «Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та КЗ «Центром соціальних служб» за I півріччя 2021 року

Звіт про результати проведення зовнішньої оцінки якості соціальних послуг наданих  КУ «Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської селищної ради  та КЗ «Центром соціальних служб» Чернігівської селищної ради за I півріччя 2021 року

09:00 22.10.2021

ЯК БЕЗПЕЧНО ОТРИМАТИ СВІДОЦТВО ПРО ВАКЦИНАЦІЮ

ЯК БЕЗПЕЧНО ОТРИМАТИ СВІДОЦТВО ПРО ВАКЦИНАЦІЮ

Якщо ви пройшли повний курс вакцинації, запрошуємо не стояти в черзі до сімейного лікаря, наражаючись на небезпеку захворіти, а попередньо «замовити» сертифікат у реєстратурі Центру Чернігівського ПМСД.

13:29 21.10.2021

Реконструкція будівлі Чернігівської амбулаторії: енергозбереження і комфорт

Реконструкція будівлі Чернігівської амбулаторії: енергозбереження і комфорт

У Чернігівці триває реконструкція будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги з улаштуванням бандажу. Ці роботи стали результатом руху громади до покращення роботи медичної ланки, що є одним із пріоритетів стратегічного розвитку території.

16:53 19.10.2021

Амбулаторії громади отримали пристрої для знезараження приміщень

Амбулаторії громади отримали пристрої для знезараження приміщень

14 рециркуляторів та 11 кварцових ламп безплатно отримав Центр первинної медико-санітарної допомоги завдяки участі Чернігівської громади в проєкті GIZ «Зміцнення ресурсів зі сталого розвитку приймаючих громад на сході України». Пристрої призначені для знезараження повітря у приміщеннях (кабінетах, коридорах медустанов), що особливо актуально нині, при спалахі інфекційних захворювань та збільшеному потоці пацієнтів.

11:18 19.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь