A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали працівників сільського господарства громади

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Напередодні свята вітання приймали люди цієї нелегкої та благородної професії – хлібороби, тваринники, механізатори, фахівці та управлінці галузі. Зі словами вітань під час урочистостей, що пройшли в ЦКД, до представників аграрного сектору звернувся голова громади Віталій Манич. Від дякував усім за щоденну кропітку і таку надважливу працю, а також висловив вдячність аграріям-ветеранам, які присвятили землі все своє трудове життя. Віталій Манич зазначив, що цього року було прийнято Програму матеріального стимулювання працівників сільського господарства Чернігівської селищної ради, яка дозволила вручити найрезультативнішим працівникам галузі грошові премії.

15:19 20.11.2021

Керівнику ПСП «РОСТОК-АГРО» Володимиру Корпану вручили Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм»

Напередодні Дня працівників сільського господарства України депутат селищної ради, керівник одного з провідних сільськогосподарських підприємств громади ПСП «РОСТОК-АГРО» Володимир Корпан отримав Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» другого ступеня. Разом зі своїми вітаннями відзнаку йому вручила голова Запорізької обласної ради Олена Жук.

15:16 20.11.2021

На сесії привітали аграріїв і вшанували Героїв до Дня Гідності і Свободи

19 листопада голова громади Віталій Манич провів засідання сесії селищної ради, під час якого депутатами було опрацьовано 103 питання. На початку засідання голова громади привітав усіх працівників сільськогосподарської галузі з професійним святом – Днем працівників сільського господарства. Також, оскільки у неділю відзначається День Гідності та Свободи, Віталій Манич наголосив на важливості цієї дати. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, захисників України.

15:17 19.11.2021

У Чернігівці пройшли публічні консультації з обговорення цільової молодіжної програми

18 листопада у Чернігівці відбулися публічні консультації на тему "Якою має бути цільова молодіжна програма та механізми її впровадження, щоб вона забезпечила реальне залучення молоді до розвитку громади?".

15:13 19.11.2021

«Для дітей суспільство без бар’єрів»

На виконання Плану заходів на 2021-2022 роки з реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні Міністерство освіти і науки України у співпраці з проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International, та за підтримки Радниці-Уповноваженої Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації та Радниці-Уповноваженої з питань безбар’єрності у листопаді-грудні 2021 року проводитиме інформаційну кампанію «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів». Кампанія складається із чотирьох етапів:

13:22 19.11.2021

Медики посилили знання з імунопрофілактики

17 листопада на базі бібліохабу медичні працівники Центру ПМСД взяли участь у тренінгу з імунопрофілактики. Провела навчання регіональна тренерка Академії Сімейної Медицини України/ Academy of Family Medicine of Ukraine з питань імунопрофілактики, біобезпеки та кризових комунікацій Олександра Шелудяк.

15:14 18.11.2021

Обережно, ботулізм!

У Запорізькій області на протязі 2021 року було зареєстровано 3 випадка захворювання на ботулізм (5 постраждалих, 2 померлих). Останній випадок був зареєстрований у листопаді поточного року у м. Бердянськ, 2 постраждалих. Захворювання пов’язане з вживанням річкової риби домашнього виготовлення.

08:26 18.11.2021

Віталія Манича обрано заступником голови регіонального відділення Асоціації об’єднаних територіальних громад

15 листопада у Запоріжжі відбулися Загальні збори Запорізького регіонального відділення Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад». Одним із питань порядку денного стало обрання заступників голови регіонального відділення, які представлятимуть в Асоціації райони області. Так голова Чернігівської громади Віталій Манич обраний заступником голови регіонального відділення в Бердянському районі.

15:09 15.11.2021

Що важливо знати при виборі дезінфікуючих засобів?

Вже другий рік поспіль людство живе в умовах карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).  Це внесло певні корективи в життя суспільства та поклало ряд зобов'язань  на кожного  громадянина незалежно від виду діяльності, соціального стану чи віку. Обов'язковим стало використання засобів індивідуального захисту (маски, респіратори), дотримання соціальної дистанції та проведення ряду дезінфекційних заходів.

09:58 12.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь