A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Електровелосипеди – для соціальних працівників

Дата: 02.11.2021 09:32
Кількість переглядів: 488

Фото без описуСьогодні голова громади Віталій Манич вручив ключі від Електровелосипедів триколісних вантажних Vega HAPPY (трициклів) соціальним робітникам територіального центру, які обслуговують кілька населених пунктів громади. Вітаючи соцпрацівників, Віталій Манич зазначив, що поповнення велопарку в Територіальному центрі – це результат кропіткої піврічної роботи. Вартість одного складає близько 20 тис. грн, але громада, завдяки тісній співпраці з німецьким товариством “GIZ” та злагодженій роботі команди, яка координує роботу соціальної сфери, отримала трицикли безплатно.

Це три перших електровелосипеда, які надійшли до нас завдяки участі громади в проєкті «Покращення якості надання соціальних послуг для людей похилого віку та паліативних пацієнтів», що реалізується за сприяння уряду Німеччини в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Згодом очікуємо наступної поставки.

Трицикли — той інструмент, який дозволить надавати допомогу клієнтам більш оперативно та знизить навантаження на соцпрацівників, які витрачають значний ресурс на доїзд до підопічного. Це додасть їм більше мобільності, пришвидшить доставлення харчових продуктів та виїзд до категорії населення, яка потребує допомоги. Цей велосипед заряджається від електроенергії, зарядки вистачає на день використання, швидкість він розвиває приблизно 35 км на годину.

Раніше у рамках зазначеного проєкту соціальні робітники уже пройшли навчання з надання домедичної допомоги та професійного вигорання, а також отримали жилети зі світловідбиваючим ефектом.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь