A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Пройди опитування  щодо організації дистанційного навчання в школах

Пройди опитування щодо організації дистанційного навчання в школах

Державною службою якості освіти України з 01 до 09 лютого 2021 року проводиться онлайн-опитування всіх учасників освітнього процесу з питань організації дистанційного навчання в школах у 2020/2021 навчальному році - https://bit.ly/3j4QN7I. Опитування проводиться задля розроблення рекомендацій щодо вдосконалення організації дистанційного навчання. Організація освітнього процесу в умовах карантинних обмежень залишається справжнім викликом для закладів освіти. Особливо важливим є питання якості навчальних занять, які проводяться за допомогою дистанційних технологій.

15:39 03.02.2021

Інформаційні матеріали  із запобігання та протидії торгівлі людьми

Інформаційні матеріали із запобігання та протидії торгівлі людьми

Важливим напрямом державної політики є протидія торгівлі людьми. Торгівля людьми – серйозне порушення прав людини. Ґендерна дискримінація є однією з причин, що призводить до торгівлі людьми. Форми експлуатації та вербування активно змінюються, що вимагає реагування та інформування громадян.

09:12 03.02.2021

Пряма лінія Абдурахманова С.П.

Пряма лінія Абдурахманова С.П.

У п'ятницю, 05 лютого 2021 року, відбудеться пряма телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме директор Департаменту соціального захисту населення Запорізької обласної державної адміністрації Абдурахманова Світлана Петрівна. Тематика прямої лінії присвячена питанням реформи системи соціального захисту в Запорізькій області. Звертатись з 11:00 до 12:00 за телефоном 0-800-503-508. Всі дзвінки безкоштовні.

10:01 02.02.2021

Чернігівське районне управління Держпродспоживслужби  повідомляє щодо затверджених нових протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину

Чернігівське районне управління Держпродспоживслужби повідомляє щодо затверджених нових протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину

 Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 30.12.2020 р. №57 затверджено нові протиепідемічні заходи у закладах громадського харчування на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

16:54 01.02.2021

Сервісний центр відновив виїзні прийоми до Чернігівської громади

Сервісний центр відновив виїзні прийоми до Чернігівської громади

Щоб наблизити до жителів громади отримання послуг щодо реєстрації транспортних засобів, видачі довідок про відсутність судимості, заміни водійських посвідчень, селищна рада уклала договір про співпрацю із регіональним сервісним центром МВС, спеціалісти якого здійснювали виїзди на територію громади та надавали свої послуги місцевим жителям. Здійснювався прийом на базі ЦНАПу. Але через введення локдауну виїзні прийоми було призупинено.

10:46 30.01.2021

Вшанували жертв Голокосту і пам'ять героїв Крут

Вшанували жертв Голокосту і пам'ять героїв Крут

Одразу дві скорботні дати відзначила 29 січня Чернігівська територіальна громада разом з усією Україною - Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту і День пам’яті героїв Крут. Хвилиною мовчання та квітами вшанували чернігівчани пам’ять загиблих під час геноциду та юнаків, які віддали життя під Крутами та загиблих представників нацменшин, серед яких були і наші земляки.

15:00 29.01.2021

Пряма лінія Трипольська М.І.

Пряма лінія Трипольська М.І.

У середу, 3 лютого 2021 року, відбудеться пряма "гаряча" телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, член постійної комісії з питань бюджету Трипольська Маргарита Ігорівна. Звертатись з 10.00 до 11.00 за телефоном 0-800-503-508. Всі дзвінки безкоштовні.

14:06 29.01.2021

Прийнято рішення про створення КНП «ДОБРОБУТ», що дасть можливість створити нові робочі місця в громаді

Прийнято рішення про створення КНП «ДОБРОБУТ», що дасть можливість створити нові робочі місця в громаді

28 січня голова громади Віталій Манич провів засідання сесії селищної ради, під час якого було розглянуто 129 питань. Так було прийняте рішення про створення комунального некомерційного підприємства «ДОБРОБУТ». Це дасть можливість здійснювати фінансування благоустрою території громади відповідно до законодавства та створить нові робочі місця.

10:54 29.01.2021

Відбулася робоча зустріч з  координаторкою проєктів ГО «Дніпровський центр соціальних досліджень»

Відбулася робоча зустріч з координаторкою проєктів ГО «Дніпровський центр соціальних досліджень»

28 січня голова громади Віталій Манич зустрівся з координаторкою проєктів ГО «Дніпровський центр соціальних досліджень», консультанткою ГО «Інститут соціальної політики регіону», що виконує проєкт, Анною Колохіною, щоб обговорити деталі участі нашої громади у проєкті «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі», що реалізується за фінансової підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

09:08 29.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь