A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання голови громади Віталія Манича з Днем соборності України

Привітання голови громади Віталія Манича з Днем соборності України

Шановні жителі громади! Сьогодні, 22 січня, ми черговий раз відзначаємо День Соборності України. Саме цього дня в 1919 році здійснилася мрія багатьох поколінь українських патріотів – було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Акт Злуки, закріплений в Універсалі Директорії УНР, унормовував омріяні попередніми поколіннями ідеали української соборності, визначивши: «Збулися віковічні мрії. якими жили і за які вмирали кращі сини України.

07:58 22.01.2021

Ти студент навчального закладу України? Тоді ця інформація для тебе!

Ти студент навчального закладу України? Тоді ця інформація для тебе!

Громадська спілка «Український народний контроль»  та інформаційний портал Kredit.House запрошують всю талановиту молодь взяти участь у конкурсі. Здійсни свою мрію – отримай Грант (стипендію) на навчання!  Умови конкурсу доволі прості. Більш детально ознайомитись з умовами  можна за  посиланням - https://kredit.house/contest/ua/

14:31 21.01.2021

Пряма лінія "Адміністративне право"

Пряма лінія "Адміністративне право"

У вівторок, 26 січня 2021 року, відбудеться пряма телефонна лінія на тему: «Адміністративне право», в ході якої мешканці обпасті зможуть отримати відповіді від фахівців Регіонального центру з надания безошатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях на різноманітні питання правового характеру: оскарження дій та рішень органів виконавчо‘і‘ влади та opгawiв місцевого самоврядування, вимоги про визнання неправомірними та скасування рішень органів місцевого самоврядування, судовий порядок визнання незаконними актів органів та посадових осіб органів місцевого самоврядування тощо.

12:56 21.01.2021

Проведено робочу нараду з визначення пріоритетів роботи медичної сфери на 2021 рік

Проведено робочу нараду з визначення пріоритетів роботи медичної сфери на 2021 рік

20 січня голова громади Віталій Манич провів нараду за участі медиків, правоохоронців та санітарно-гігієнічної служби. Основним розглянутим питанням стало визначення пріоритетів роботи медичної сфери на 2021 рік, забезпечення медзакладів киснем та медикаментами.

08:08 21.01.2021

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті,  присвячені темі Дня Соборності України-2021

Інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті, присвячені темі Дня Соборності України-2021

22 січня у день проголошення Акта Злуки Украіїнськоії Народноії Республіки та Західноукраїнськоії Народноії Республіки Украіїна щороку відзначає День Соборності. Офіційно в Украіїні свято встановлено Указом Президента Украіїни «Про День соборності Украіїни» від 21 січня 1999 року № 42/99.

11:17 20.01.2021

Усі амбулаторії, ФАПи і ФП, розташовані на території Чернігівської громади, матимуть пандуси

Усі амбулаторії, ФАПи і ФП, розташовані на території Чернігівської громади, матимуть пандуси

Одна із умов укладання договору НСЗУ з КНП «Чернігівський центр первинної медико-санітарної допомоги» про медичне обслуговування населення на 2021 рік є доступність будівель та приміщень ФАПів та ФП для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення відповідно до будівельних норм і правил. Це питання було взято на контроль Центру ще минулого року.

14:47 19.01.2021

Привітання голови громади Віталія Манича з Хрещенням Господнім

Привітання голови громади Віталія Манича з Хрещенням Господнім

Дорогі земляки, шановні жителі громади! 19 січня увесь православний світ відзначає велике християнське свято — Хрещення Господнє, яке в народі називають Водохреще. Це свято завжди було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє. Нехай у цей Святий день в душі у кожного з вас знайдеться місце для любові і прощення!

08:10 19.01.2021

Перелік пунктів обігріву на території Чернігівської громади

Перелік пунктів обігріву на території Чернігівської громади

Пункти обігріву, які працюють на території Чернігівської громади під час осінньо-зимового періоду: 1) КУ «ТЦСО», смт Чернігівка, вул. Українська, 73; 2) приміщення швидкої допомоги, смт Чернігівка, вул. Соборна, 434Г; 3) Хірургічне відділення при Чернігівській районній лікарні, смт Чернігівка, вул. Соборна, 434; 4.)Чернігівська районна організація Товариства Червоного Хреста України, смт Чернігівка, вул. Соборна, 434 (на території районної лікарні); 5) 12 фапів та 5 амбулаторій на територіях старостинських округів.

14:54 18.01.2021

Селищна рада посилює онлайн-формат роботи

Селищна рада посилює онлайн-формат роботи

Не заважаючи на довготривалі карантинні обмеження, селищна рада продовжує працювати у звичному режимі, щоб оперативно вирішувати питання життєзабезпечення громади. Традиційні щопонеділкові наради у голови громади Віталія Манича з початку введення карантинних обмежень проводяться в онлайн-режимі. Керівники відділів, організацій та підприємств звітують про проведену роботу та планують свою діяльність на тиждень. Це дає можливість максимально швидко реагувати на проблемні питання, що виникають за різними напрямками, та координувати роботу відділів для усунення недопрацювань.

14:48 18.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь