ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Чернігівська громада долучається до створення сприятливих умов для розвитку туристичного потенціалу Бердянського району

Чернігівська громада долучається до створення сприятливих умов для розвитку туристичного потенціалу Бердянського району

26 лютого голова громади Віталій Манич підписав Меморандум про партнерство та співробітництво між Бердянською РДА, територіальними громадами Бердянського району, ГО «Запорізька обласна туристична організація» та громадською спілкою «Національна туристична організація України». Серед громад, окрім нашої, учасниками Меморандуму стали Приморська та Осипенківська ТГ. Передбачається, що таким чином, об’єднавши зусилля, учасники Меморандуму зможуть ефективно сприяти розвитку місцевого туризму, залучати на цю галузь зовнішні інвестиції, підвищувати стандарти відпочинку та просувати місцевий продукт назовні.

14:58 26.02.2021

Розвиток молодіжної політики – серед пріоритетів розвитку громади

Розвиток молодіжної політики – серед пріоритетів розвитку громади

24 лютого відбулася зустріч депутаток Молодіжної ради Чернігівської громади із представниками Запорізького обласного центру молоді. Участь у зустрічі взяв також перший заступник голови громади Віктор Сапальов.

14:49 26.02.2021

Проведено чергове засідання виконавчого комітету

Проведено чергове засідання виконавчого комітету

23 лютого голова громади Віталій Манич провів засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто 65 питань. Затверджено заходи щодо організації та виконання бюджету Чернігівської селищної територіальної громади в 2021 році, надано дозвіл на встановлення пам’ятної дошки. Затверджено план-графік здійснення заходів з відстеження результативності дії регуляторних актів виконавчих органів Чернігівської селищної ради в 2021 році. Заслухано питання про фінансово-господарську діяльність КП «Мрія» та КП «Чернігівське ВУЖКГ» у 2020 році.

15:36 23.02.2021

Випилювання лісонасаджень - злочин, який карається серйозним штрафом!

Випилювання лісонасаджень - злочин, який карається серйозним штрафом!

17 лютого поліцейським офіцером громади було виявлено та задукоментовано факт незаконної порубки лісонасаджень у лісосмузі між Чернігівкою та Новополтавкою Чернігівської територіальної громади. Порушником виявився мешканець Чернігівки. На місце події було залучено працівників лісництва. Відносно порушника складено протокол, та притягнуто до відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

08:21 23.02.2021

Медики вчилися протистояти можливим пожежам

Медики вчилися протистояти можливим пожежам

22 лютого фахівці ДСНС провели спеціальне об’єктове тренування на території КНП «Чернігівська районна лікарня» щодо організації дій на випадок виникнення пожежі або надзвичайної ситуації. У рамках тренувального навчання було оперативно відпрацьовано алгоритм реагування працівників закладу на можливе виникнення пожежі.

08:20 23.02.2021

Чернігівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  інформує

Чернігівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби інформує

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалістами Чернігівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області з 9 лютого 2021 року проведено 26 моніторингових обстежень об’єктів нагляду різних сфер діяльності щодо дотримання карантинних обмежень.

16:00 22.02.2021

Чернігівські борці – серед переможців відкритої першості Мелітополя з юнацької вільної боротьби

Чернігівські борці – серед переможців відкритої першості Мелітополя з юнацької вільної боротьби

20 лютого у Мелітополі відбулася відкрита першість міста з боротьби вільної серед юнаків 2008 р.н. та молодших, у якій взяли участь вихованці нашої ДЮСШ, ДЮСК «Сокіл» БДЮТ. 150 учасників представляли міста Приморськ, Бердянськ, Василівка, Енергодар, Токмак, смт Веселе, Приазов’я, Чернігівка.

15:56 22.02.2021

Пряма лінія Лєх І.І.

Пряма лінія Лєх І.І.

У середу, 24 лютого 2021 року, відбудеться пряма  телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме депутат Запорізької обласної ради, член постійної комісії з питань економічного розвитку, інвестицій, регуляторної політики та підприємництва, Лєх Ірина Іванівна. Звертатись з 13:00 до 14:00 за телефоном 0-800-503-508. Всі дзвінки безкоштовні.

15:41 22.02.2021

Пряма лінія Захарчук В.М.

Пряма лінія Захарчук В.М.

У вівторок, 23 лютого 2021 року, відбудеться пряма  телефонна лінія, під час якої на запитання громадян відповідатиме т.в.о. директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Захарчук Віктор Миколайович. Звертатись з 10:00 до 11:00 за телефоном 0-800-503-508. Всі дзвінки безкоштовні.

15:38 22.02.2021

Відбулася нарада щодо профілактичної роботи з неповнолітніми

Відбулася нарада щодо профілактичної роботи з неповнолітніми

18 лютого перший заступник голови громади Віктор Сапальов провів робочу зустріч з представниками уповноваженого органу з питань пробації, служби у справах дітей, КЗ "ЦСССДМ" щодо організації роботи з неповнолітніми, які опинились у конфлікті з законом та перебувають у складних життєвих обставинах.

13:50 22.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь