A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

На черговій сесії депутати ініціювали звернення щодо перегляду тарифів на електроенергію

Дата: 20.02.2021 12:02
Кількість переглядів: 325

Фото без опису19 лютого голова громади Віталій Манич провів засідання сесії селищної ради, під час якого опрацьовано 326 питань. Серед них - звернення депутатів Чернігівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо ситуації, яка склалася у зв’язку з підвищенням тарифів на електроенергію.

Підготовка звернення стала реакцією на численні  звернення  мешканців громади та ту соціальну напругу, що виникла у зв’язку з різким підвищенням тарифів на електроенергію. Особливо це актуально для нашої території, на якій відсутні централізоване опалення і газопостачання. Ознайомитися з текстом звернення можна за посиланням https://chegromada.gov.ua/news/1614072333/.

Також у ході сесії затверджені розпорядження селищного голови, прийняті в міжсесійний період. Внесені корективи у раніше затверджені програми, зокрема, і медичні.

Прийнято Програму розвитку та утримання комунальних підприємств водопровідно-каналізаційного господарства Чернігівської селищної ради на 2021 рік і Програм поводження з твердими побутовими відходами на території Чернігівської селищної ради на 2021-2025 роки, покращення благоустрою населених пунктів на 2021 рік. Затверджено фінансовий план комунального підприємства «Чернігівське ВУЖКГ» Чернігівської селищної ради на 2021 рік.

Голова громади відзвітував щодо здійснення державної регуляторної політики Чернігівською селищною радою та її виконавчими органами у 2020 році.

Оголошено про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів.

Про забезпечення громадського порядку та стан боротьби зі злочинністю на території Чернігівської селищної територіальної громади у 2020 році доповів начальник ВП№1 Бердянського РВП ГУНП в Запорізькій області Дмитро Сопін.

Також на сесії було затверджено Положення про шкільний громадський бюджет Чернігівської селищної територіальної громади, що виводить проєкти, які стосуються шкіл, в окремий конкурс.

Упорядковано майнові та земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь