A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Громадські ініціативи

До бібліотек громади передано навчальний посібник з розвитку громадянського суспільства

Чернігівчани отримали навчальні матеріали про те, як підвищити рівень громадянської активності та налагодити співпрацю між представниками влади, громадськості. До бібліотек Чернігівської ОТГ надійшов посібник «Розвиток громадянського суспільства в об’єднаних територіальних громадах», підготовлений командою проекту "Зміцнення демократичного врядування" за підсумками річної участі представників нашої та ряду інших громад Запорізької області в цьому проекті.

11:11 07.08.2019

Громадські активісти підтримали ідею патрисипативного бюджету

Кожен житель громади може отримати з місцевого бюджету кошти на втілення в життя власної ідеї. Саме для цього впроваджується механізм громадського бюджету. Це, по суті, можливість «пробудити» населення, долучити найактивніших жителів до розподілу бюджетних коштів для задоволення своїх же потреб. 22 червня під час чергової сесії селищної ради депутати проголосували за Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Чернігівської селищної об’єднаної територіальної громади. Стартував прийом заявок від жителів. 

11:07 07.08.2019

Від політики споживання - до політики участі

Чи може мешканець громади  змінити свою громаду, покращити якість  життя своїх сусідів? Чи можливо це взагалі ?Крижко Віктор Петрович, депутат Чернігівської селищної ради, звернувся до голів районної та селищної рад з ініціативою по облаштуванню містка через річку Токмак біля колишнього підприємства «Запоріжспецтрансгаз».

11:03 07.08.2019

Команда Чернігівки – учасники проекту «Успішні локальні громади»

У квітні поточного року фонд «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), громадська організація «Наше поділля» (Вінниця) та громадська організація «Точка доступу» (Краматорськ) за підтримки Національного фонду в підтримку демократії оголосили про відбір учасників до участі у навчальній програмі «Успішні локальні громади». Програма передбачає участь у циклі тренінгів, виконання домашніх командних завдань і можливість отримання фінансування на реалізацію свого проекту в рамках конкурсу міні грантів. ...

10:54 07.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь