A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Від політики споживання - до політики участі

Дата: 07.08.2019 11:03
Кількість переглядів: 508

Фото без описуЧи може мешканець громади  змінити свою громаду, покращити якість  життя своїх сусідів? Чи можливо це взагалі ?Крижко Віктор Петрович, депутат Чернігівської селищної ради, звернувся до голів районної та селищної рад з ініціативою по облаштуванню містка через річку Токмак біля колишнього підприємства «Запоріжспецтрансгаз».

Він обґрунтовував свою пропозицію тим, що наявність такого мосту значно економила  б час і кошти мешканців вулиць Першотравневої, Миру, Слов’янської бо відстань до центру Чернігівки скорочується на 3 кілометри, а інколи, особливо, коли мова йдеться про очікування швидкої допомоги, або пожежної машини цей час стає на вагу золота. Депутат не прийшов з проханням про допомогу, він прийшов з планом дій і готовністю  прийняти активну участь у роботі та залучити до неї інших активних громадян.

Як вирішити проблему, на вирішення якої у бюджеті 2017 року не передбачено коштів?  Тільки спільними зусиллями місцевого самоврядування, представників місцевого бізнесу і самих громадян.

Селищна рада провела перемовини з керівниками сільгосппідприємств, іншими підприємствами щодо  будівництва мосту і отримала підтримку щодо впровадження громадської ініціативи.

Підприємство «Запоріжспецтрансгаз» допомогло з металевою естакадою, що лягла в основу моста, сільгосппідприємства СТОВ «Токмачани», ПСП «Зоря», Ф/Г «Годлевський В.С.», ПрАТ «Агрос» допомогли технікою, матеріалами, працівниками, до роботи залучилося  КП «Чернігівське ВУЖКГ», небайдужі мешканці прилеглих вулиць.

Наразі маємо результат – збудований міст,  призначений для руху легкового і малогабаритного транспорту, дорогу до мосту, яку вирівняли і засипали жорствою, позитивні відгуки мешканців Чернігівки, яким тепер значно зручніше, скоріше і економніше дістатися до центра Чернігівки.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь