A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Громадські ініціативи

Богданівка переймається низьким рівнем інформування жителів

5 червня в селі Богданівка Богданівського старостинського округу відбулися Збори з питань розвитку громади. Участь в них взяло 13 місцевих жителів. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Перевезення», «Робочі місця», «Благоустрій», «Культура», «Спорт», «Інформування». Усі теми обговорено, узагальнено та запротокольовано пропозиції жителів.

11:29 07.08.2019

Культура, освіта, благоустрій: в Просторому пройшли збори з питань розвитку громади

28 травня в селі Просторе Просторівського старостинського округу відбулися Збори з питань розвитку громади. Участь в них взяло 15 місцевих жителів. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Культура», «Освіта», «Благоустрій». Усі теми обговорено, узагальнено та запротокольовано пропозиції жителів.

11:28 07.08.2019

В селі Довге переймаються розвитком території

27 травня в селі Довге Просторівського старостинського округу відбулися Збори з питань розвитку громади. Участь в них взяло 18 місцевих жителів. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Дозвілля», «Бізнес і Побут», «Розвиток території». Усі теми обговорено, узагальнено та запротокольовано пропозиції жителів. 

11:27 07.08.2019

У Владівці обговорили можливості створення кооперативів та геріатричного відділення

22 травня в селі Владівка Владівського старостинського округу відбулися Збори з питань розвитку громади. Участь в них взяло 18 місцевих жителів. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Дороги», «Медицина», «Робочі місця», «Благоустрій». Усі теми обговорено, узагальнено та запротокольовано пропозиції жителів. 

11:26 07.08.2019

Стульневський старостинський округ говорив про можливості розвитку

22 травня в селі Стульневе Стульневського старостинського округу відбулися Збори з питань розвитку громади. Участь в них взяло 15 мешканців села та станції Стульневе. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Дороги», «Документи», «Дозвілля», «Благоустрій». Усі теми обговорено, узагальнено та запротокольовано пропозиції жителів.

11:25 07.08.2019

Обіточне долучилося до обговорення розвитку території

Збори з питань розвитку громади пройшли в Обіточненському старостинському окрузі 20 травня на базі адмінбудівлі округу. Участь в них взяло 15 мешканців сіл Обіточне, Салтичія. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Благоустрій», «Транспортне сполучення», «Робочі місця», «Культура». Усі теми обговорено, зібрано та запротокольовано пропозиції жителів.

11:23 07.08.2019

Збори з питань розвитку громади пройшли в Новомихайлівці

Збори з питань розвитку громади відбулися 6 квітня в Новомихайлівському старостинському окрузі. Під час зустрічі місцеві жителі озвучили потреби і проблеми за напрямками «Транспортне сполучення», «Дозвілля», «Робочі місця», «Спорт», Благоустрій», «Питна вода». 

11:21 07.08.2019

У Хмельницькому поговорили про проблеми Широкоярського старостинського округу

Збори з питань розвитку громади пройшли в Широкоярському старостинському окрузі 15 травня на базі Хмельницького НВК. Участь в них взяло 15 мешканців сіл Широкий Яр, Хмельницьке, Балашівка, Ланкове. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Благоустрій», «Дозвілля», «Розвиток громади», «Матеріально-технічна база» і «Транспорт».

11:19 07.08.2019

В Новополтавці озвучено місцеві проблеми

Збори з питань розвитку громади відбулися 13 квітня в Новополтавському старостинському окрузі на базі місцевої школи. Участь в них взяло 13 місцевих жителів. Вони під час зустрічі озвучили потреби і проблеми за напрямками «Благоустрій та безпека», «Дозвілля», «Транспорте сполучення», «Медицина». Усі теми були опрацьовані та запротокольовані. 

11:18 07.08.2019

У Новоказанкуватому відбулися збори з питань розвитку громади

Другі збори з питань розвитку громади пройшли 22 квітня в с. Новоказанкувате. Участь в них взяло 16 жителів з Новоказанккуватого і Крижчиного. Вони працювали над питаннями за напрямками Спорт, Дозвілля і Благоустрій. Це був другий захід, що відбувся в рамках проекту «Збори з питань розвитку громади», що був розроблений за консультаційної підтримки #GIZ. У лютому 2019 року було розроблено план заходів, під час яких місцевим жителям пропонується назвати власні потреби, проблеми та спільно попрацювати над тим, як, спільно з місцевою владою, долучитися до їхнього вирішення.

11:17 07.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь