A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Стульневський старостинський округ говорив про можливості розвитку

Дата: 07.08.2019 11:25
Кількість переглядів: 613

22 травня в селі Стульневе Стульневського старостинського округу відбулися Збори з питань розвитку громади. Участь в них взяло 15 мешканців села та станції Стульневе. Зібрані потреби та проблеми сформували в категорії «Дороги», «Документи», «Дозвілля», «Благоустрій». Усі теми обговорено, узагальнено та запротокольовано пропозиції жителів.

 

ДОРОГИ

Ремонт комунальної дороги і мосту на ній по вулиці Перемоги в с. Стульневе (звернутися з клопотанням до селищної ради)

Ремонт дороги і двох мостів обласного значення в селі Стульневе (жителі просять селищну раду направити звернення до облдержадміністрації з вимогою ремонту)

ДОКУМЕНТИ

Виготовлення документації на будівлю сільського будинку культури (звернутися до відділу культури та туризму селищної ради з проханням посприяти вирішенню питання)

Виготовлення документації на землю під сільським будинком культури (звернутися до відділу культури та туризму селищної ради з проханням посприяти вирішенню питання)

Зміна цільового призначення будови колишнього дитячого садочка в с. Стульневе (жителі просять селищну раду звернутися з клопотанням до місцевої адміністрації щодо оформлення відповідної документації)

Оформлення технічної документації на приміщення НВК та землю під ним (звернутися до відділу освіти, молоді та спорту селищної ради з проханням посприяти вирішенню питання)

ДОЗВІЛЛЯ

Встановити майданчик для молоді (лавки, стіл, урни, альтанка, зона Wi-Fi) в селі Стульневе (розчистити територію під майданчик можна силами місцевих жителів, з місцевого бюджету закупити необхідні матеріали та організувати жителів для їх встановлення. Організувати процес готова Надія Лебедева, 15 років. Ще один варіант фін снування – громадський бюджет)

Облаштувати спортивний майданчик з лавками, усіма типами турників, рукоходами, шведською стінкою та урнами в с. Стульневе (розчистити територію під майданчик можна силами місцевих жителів, за кошти громадського бюджету, заявку на який готові подати М. Соколов та О. Проценко, закупити необхідні матеріали та організувати жителів для їх встановлення)

Придбати для будинку культури тенісний стіл, шашки і шахи (закупити обладнання з місцевого бюджету, пофарбувати силами місцевих жителів стіни в БК, стіл, стільці, лавки)

Облаштувати спортивний футбольний майданчик на території Стульневського НВК (закупити з місцевого бюджету та за кошти спонсорів сітки, газон, матеріали для виготовлення лавок, встановити все силами місцевих жителів)

БЛАГОУСТРІЙ

Встановлення лавочок на території села Стульневе (біля будинку культури, школи) та селища (звернутися з клопотанням до селищної ради, спонсорів)

Організувати централізоване вивезення сміття (звернутися з цим питанням до ВУЖКГ)

Встановлення в селі сміттєвих баків (звернутися до селищної ради та спонсорів)

Почистити річку в с. Стульневе (зробити це можуть місцеві жителі, за умови надання відповідної техніки комунального підприємства)

Облаштувати територію школи: в будівлі – осередок для творчості, на подвір’ї – осередок для відпочинку (написати проект на бюджет участі)

Облаштувати кімнату для відпочинку та проведення виховних заходів для школярів (написати проект на бюджет участі)

Проведення суботників з благоустрою села та за його межами (активізувати місцевих жителів)

ІНШЕ

Замовлення питної води (звернутися до ВУЖКГ з проханням розрахувати, скільки коштуватиме підвіз води в село)


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь