A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Публікації

У Владівці з'явився Smart film

У Владівському будинку культури з'явився «Smart film» (розумний фільм). Проєкт із такою назвою подала минулоріч місцева жителька Юлія Сенченко. Він передбачав облаштування на базі БК зони для перегляду фільмів, а також створення інформаційного ролика про заснування та історію села.

13:53 21.09.2020

У Богданівці відкрито хаб

Реалізовано перший проєкт Бюджету участі-2019! Школа у Богданівці відтепер по-справжньому стала соціально-культурним центром старостинського округу: в одному з її приміщень запрацював хаб. Проєкт «Хаб у Богданівці як інструмент нових можливостей місцевої громади» було подано минулоріч Галиною Івашиною. Але працювала над ідеєю ціла команда з небайдужих жителів. Особливо активно долучалася молодь. Зняли мотивуючий ролик, розпланували простір.

15:06 20.08.2020

Визначено переможців Громадського бюджету-2020

26 грудня робочою групою визначено проєкти, які буде реалізовано у наступному році в рамках громадського бюджету! Вітаємо авторів, чиї ідеї отримали підтримку на загальних зборах, що пройшли на території старостинсських округів та адмінцентру.

10:29 27.12.2019

По вулиці Чарівній встановили ліхтар на сонячній батареї

10 жовтня по вулиці Чарівній встановлено опору з ліхтарем, що працюватиме від сонячної батареї. Ліхтар освітлюватиме сходи та, частково, перехід через річку Сисикулак по провулку Зорянському. Це був єдиний проєкт бюджету участі-2019, поданий у селищі минулоріч. Його авторка – чернігівчанка Вікторія Строгонова.

13:23 11.10.2019

Подати заявку на бюджет участі можна до 30 вересня!

Таке рішення прийняла робоча група під час позачергового засідання 23 вересня, розглянувши клопотання від старостинських округів, проєкти яких були відхилені у зв’язку з невідповідністю до Положення про бюджет участі. Провела засідання заступниця голови громади Людмила Веремій.

16:40 25.09.2019

У Широкому Яру відкрито автобусну зупинку

9 вересня було урочисто відкрито автобусну зупинку для школярів в с. Широкий Яр. Проєкт на її встановлення було подано минулоріч авторками Іриною Костенко і Любов'ю Мікіш. Участь у відкритті взяв голова громади Віталій Манич.

11:16 10.09.2019

Робоча група передала до міжпрофільної групи 12 проєктних заявок

6 вересня відбулося друге засідання робочої групи з координації громадського бюджету (бюджету участі) Чернігівської громади, яке провела начальник фінансового відділу селищної ради, заступниця голови робочої групи Ольга Ільченко. Усього на розгляд було винесено 19 проєктів, поданих жителями. Два проекти було відкликано авторами, які написали відповідні заяви.

14:42 06.09.2019

Робоча група розглянула подані на громадський бюджет заявки

9 серпня робоча група з координації громадського бюджету Чернігівської ОТГ на чолі із заступницею голови громади Людмилою Веремій, провела перше засідання, під час якого розглянула проектні заявки, подані на бюджет участі-2020.

15:21 09.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь