A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Публікації

Навчання з проєктного менедменту тривають і по завершенні цьогорічного прийому заявок на ГБ

23 травня зацікавлені мешканці громади взяли участь в аналітичному онлайн-воркшопі по Громадському бюджету Чернігівської ТГ. Спільно обговорили ситуацію з громадським бюджетом, яка є нині в громаді, а також дізналися про важливість попереднього аналізу цільової аудиторії. Дякуємо авторам проєктів, які змогли приєднатися і поділитися власним досвідом

11:29 24.05.2021

Голосування за проєкти, подані на бюджет участі Чернігівської ТГ Просторівського старостинського округу

Запрошуємо жителів Просторівського старостинського округу на голосування за проєкти, подані на бюджет участі Чернігівської ТГ. Загальні збори відбудуться у середу, 19 травня: о 9:30, с. Довге, майданчик біля клубу; о 10:30, с. Просторе, майданчик біля клубу; об 11:30, с. Квіткове, майданчик біля їдальні; о 12:30, с. Розівка, дитячий майданчик

11:49 18.05.2021

В Обіточненському окрузі відбулося голосування за проєкти, подані на бюджет участі

17 травня в Обіточненському окрузі відбулося голосування за проєкти, подані на бюджет участі. Загалом по цій території було подано два проєкта: Жителям Обіточненського округу - сучасні та якісні культурно-освітні послуги", авторка Тетяна Чорней; "Павільйон для громадських ініціатив в с. Салтичія", авторка Альона Одаренко.

16:29 17.05.2021

Голосування за проєкти, подані на бюджет участі Чернігівської ТГ Обіточненського старостинського округу

Запрошуємо жителів Обіточненського старостинського округу на голосування за проєкти, подані на бюджет участі Чернігівської ТГ. Загальні збори відбудуться у понеділок, 17 травня: об 11:00, с. Обіточне, на спортивному майданчику (проєкт "Жителям Обіточненського округу - сучасні та якісні культурно-освітні послуги", авторка Тетяна Чорней); о 12:00, с. Салтичія, на дитячому майданчику ("Павільйон для громадських ініціатив в с. Салтичія", авторка Альона Одаренко)

11:34 16.05.2021

Стартував Шкільний громадський бюджет

З 12 березня стартував шкільний громадський бюджет. Запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи навчальні заклади громади. Подати проєктну заявку можуть учні 14-18 років (скачати бланк можна тут https://chegromada.gov.ua/news/1614073368/). Бюджет заявки – 50 тис.грн.

11:46 12.03.2021

В Стульнево створено кімнату розвитку і спілкування

12 лютого малеча Стульневого раділа відкриттю нового громадського простору. Завдяки участі місцевої активістки Ксенії Задорожньої у Громадському бюджету на базі Стульневського НВК було створено кімнату розвитку і спілкування. На відкриття завітав також голова громади Віталій Манич.

15:14 12.02.2021

Спортивний майданчик - для новополтавців

Малеча Новополтавки знайшла собі улюблене місце для ігор. Завдяки місцевій жительці Яні Бєлоконь біля місцевого будинку культури з’явився новий майданчик з гойдалками і тренажерами. Яна стала однією із авторів заявок, поданих минулого року на бюджет участі, чию ідею підтримали жителі.

16:39 27.11.2020

В ОНВЗ ім. Темника запрацювало шкільне радіо

В опорному НВЗ Чернігівська ЗОШ ім. Темника запрацювало шкільне радіо. Проєкт з його створення подала минулого року директорка закладу Вікторія Радченко. Саме цю ідею підтримало найбільше жителів Чернігівки, які брали участь у загальних зборах із голосування за проєкти. Відтак учні опорного закладу мають новий сучасний інструмент для навчання та розвитку. З роботою радіо ознайомилася заступниця голови громади Людмила Веремій.

15:34 22.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь