A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення  депутатів Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області до жителів Чернігівської селищної територіальної громади щодо необхідності посилення консолідації в боротьбі за національні інтереси

Звернення депутатів Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області до жителів Чернігівської селищної територіальної громади щодо необхідності посилення консолідації в боротьбі за національні інтереси

В Україні з 2014 року триває війна, але останнім часом на кордонах нашої держави склалася дуже непроста обстановка. Росія постійно нагнітає безпекову ситуацію, накопичуючи війська і техніку, проводячи сухопутні й морські маневри поблизу нашої держави. Російська влада погрожує Україні та Європі, висуваючи ультиматуми й вимагаючи так званих «гарантій безпеки» для себе, при цьому абсолютно нехтуючи такими ж правами інших держав.

15:49 15.02.2022

СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Запоріжжі 

СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Запоріжжі 

З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Запорізькій області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на території Запорізької області, які проходитимуть до початку березня. 

14:59 15.02.2022

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям та ветеранам інших локальних воєн відбувся мітинг-реквієм. Участь у ньому взяли члени місцевого осередку громадської організації Української спілки ветеранів Афганістану.

13:56 15.02.2022

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

ЗАЯВА СБУ ЩОДО ПРОЯВІВ ГІБРИДНОЇ ВІЙНИ В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ

Сьогодні вітчизняний інформаційний простір зазнає безпрецедентного впливу. Україна зіткнулася зі спробами системного нагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривленням реального стану речей. Усе це в комплексі – ніщо інше як чергова потужна хвиля гібридної війни.

11:27 14.02.2022

З 9 перевірених закладів у 4 виявлені порушення

З 9 перевірених закладів у 4 виявлені порушення

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалісти Чернігівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області продовжують здійснювати заходи щодо дотримання протиепідемічних вимог під час карантину.

09:35 11.02.2022

Голова громади поділився досвідом управління ОМС

Голова громади поділився досвідом управління ОМС

Голова громади Віталій Манич поділився досвідом управління ОМС, успішними реалізованими в громаді ініціативами під час презентації нової навчальної програми від ULEAD «Кроки для команд з управління справами в ОМС», участь в якій взяли представники громад Запорізької області, що були відідбрані до проєкту. Зокрема, Віталій Манич розповів про навчання, які проводяться для працівників ради і громадськості, про акції, до яких активно долучаються жителі.

11:29 04.02.2022

Школа мистецтв громади поповнилася новими музичними інструментами

Школа мистецтв громади поповнилася новими музичними інструментами

У Школу мистецтв громади придбано новенькі баян і акордеон, оскільки більшість інструментів у класах старі та не підлягають налаштуванню. Баян і акордеон придбано за рахунок місцевого бюджету (65,9 тис. грн). Якісні музичні інструменти, на яких займатимуться діти, підвищить конкурентоспроможність учнів, які можуть достойно себе представити на музичних конкурсах, розвивати свої таланти.

08:36 02.02.2022

Чернігівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області інформує

Чернігівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області інформує

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, спеціалістами Чернігівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області за січень 2022 року здійснено 35 заходів щодо дотримання протиепідемічних вимог під час карантину. 

13:58 01.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь