A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Без салютів і без паніки

Без салютів і без паніки

Шановні жителі громади! Наразі всі вкрай занепокоєні ситуацією на Сході України та схильні піддаватися панічним настроям.

10:41 24.02.2022

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

22 лютого голова громади Віталій Манич провів засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто 19 питань, зокрема, погоджено проєкти рішень, що виносяться на сесію селищної ради, що запланована на 25 лютого.

15:29 22.02.2022

Карта Проблем – в дії

Карта Проблем – в дії

Робочий тиждень працівники КНП «ДОБРОБУТ» розпочали з ремонту місточка, який веде з вулиці Рєпіна до центрального парку. Звернення про поганий стан конструкції надійшло від жителів громади на карту проблем. Для зміцнення конструкції проведено зварювальні роботи на опорах містка.

09:22 22.02.2022

Наші спортсмени взяли участь в відкритому чемпіонаті міста Мелітополя

Наші спортсмени взяли участь в відкритому чемпіонаті міста Мелітополя

19 лютого Мелітополі відбувся відкритий чемпіонат міста Мелітополя з боротьби вільної серед юнаків та дівчат, у якому взяли участь вихованці ДЮСШ та БДЮТ ДЮСК «Сокіл». Найкраще у своїх вагових категоріях виступили:

09:19 22.02.2022

Двоє жителів громади вибороли чемпіонство з греплінгу

Двоє жителів громади вибороли чемпіонство з греплінгу

Чернігівчани Іван Оверченко і Дмитро Вікторов стали чемпіонами з греплінгу (вид спортивного єдиноборства, що поєднує в собі техніку всіх борцівських дисциплін). Іван виборов ІІ місце (вагова категорія – 73 кг) під час Кубку України по греплінгу, що пройшов у березні минулого року в Запоріжжі. Дмитро ж днями став золотим призером під час Чемпіонату Запоріжжя (вагова категорія – 84 кг). Вітаємо хлопців з перемогами та пишаємося нашими спортсменами!

09:17 22.02.2022

Фонд соціального страхування України змінив структуру

Фонд соціального страхування України змінив структуру

У зв'язку із змінами в адміністративно-територіальному устрої України, з метою приведення структури органів Фонду соціального страхування України у відповідність до Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17 липня 2020 року № 807-ІХ, постановою правління Фонду соціального страхування України від 18.11.2021 № 35 «Про внесення змін до структури органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України», з 01.03.2022 року затверджено нову структуру управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області, у складі якої буде 5 відділень замість 10 існуючих на сьогодні, а саме: Бердянське, Василівське, Запорізьке, Мелітопольське, та Пологівське.

08:28 22.02.2022

На Запоріжжі тривають контрдиверсійні навчання 

На Запоріжжі тривають контрдиверсійні навчання 

На території Запорізької області тривають багатоетапні контрдиверсійні навчання, які проводяться координаційною групою Антитерористичного центру при обласному Управлінні Служби безпеки України. В ході проведення навчань перевірено антитерористичну та проти диверсійну захищеність важливих державних об’єктів, зокрема, військово–промислового комплексу, життєдіяльності та критичної інфраструктури, всі об’єкті взято під посилену охорону.

15:05 21.02.2022

З 15 перевірених закладів 2 працювали з порушеннями

З 15 перевірених закладів 2 працювали з порушеннями

З метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, мобільна група у складі працівників Чернігівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Запорізькій області, представників Національної поліції та органів місцевого самоврядування продовжує здійснювати заходи щодо дотримання протиепідемічних вимог під час карантину.

15:35 17.02.2022

Чернігівчани утворили коло єднання

Чернігівчани утворили коло єднання

16 лютого, у День єднання, в Чернігівці на Центральній площі жителі громади утворили коло, що символізувало єднання та неподільність нації. Не панікувати, не піддаватися інформаційному тиску, довіряти нашим захисникам закликали мешканців сьогодні під звуки національного гімну та біля синьо-жовтих прапорів.

13:55 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь