ЧЕРНІГІВСЬКА ГРОМАДА
Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Чернігівська ОТГ приєдналася до акції "Мільйон дерев за 24 години"

Чернігівська ОТГ приєдналася до акції "Мільйон дерев за 24 години"

17 жовтня Чернігівська ОТГ стала однією з учасниць акції «Мільйон дерев за 24 години», що проходить у рамках всеукраїнського проєкту «Озеленення України». Заявку на участь в акції за ініціативи голови громади Віталія Манича було подано селищною радою. Селищний голова не лише координував висадку, але й сам долучився до озеленення Чернігівки. Загалом на трьох локаціях було висаджено 35 саджанців сосни кримської і липи, які надали Бердянське, Пологівське лісництва і депутат Запорізької облради Андрій Гогунський. Рядки сосонок, що виструнчилися біля краєзнавчого музею, стали продовженням Алеї Слави. Ветеранська організація, члени якої брали участь у висадці, присвятила деревця 75-річчу Великої Перемоги. На майданчику для сімейного відпочинку цього дня працювала молодь і діти. Вони висадили тут липи. Також саджанці з’явилися біля ДЮСШ і навпроти церкви.

15:55 18.10.2020

На Низянах засвітилися дві вулиці

На Низянах засвітилися дві вулиці

Десятиріччями вулиці Чернігівки, як і вулиці інших наших населених пунктів, потопали вночі у темряві. Ситуація почала змінюватися після об’єднання громади, коли з’явилися ресурс та бажання зробити крок на зустріч цивілізації, оскільки освітлення території у нічний час – це перш за все питання безпеки.

08:51 17.10.2020

Громада відзначила День захисника України урочисто

Громада відзначила День захисника України урочисто

Невипадково День захисника України відзначається 14 жовтня – у день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас із Днем українського козацтва. Цього дня працівники культури дали концерт в районному центрі культури та дозвілля з нагоди свята для всіх захисників і захисниць. З привітаннями та найщирішими побажаннями звернувся до героїв голова громади Віталій Манич. Він вручив з нагоди свята подяки учасникам АТО та подарунки переможцям фотоконкурсу до Дня захисника України, що був організований селищною радою.

08:58 15.10.2020

Соняха до могили загиблого Ільїна

Соняха до могили загиблого Ільїна

Ранок 14 жовтня, день, коли співпали свята захисника України, українського козацтва та Покрови, Чернігівська громада розпочала із меморіального заходу на могилі загиблого в АТО Віталія Ільїна. Пам’ять юного сміливого хлопця, який поклав життя за свою країну, вшанували теплими словами та хвилиною мовчання.

13:00 14.10.2020

Запрошуємо на виставку до Дня захисника України

Запрошуємо на виставку до Дня захисника України

З нагоди Дня захисника України у районному історичному музеї запрацювала виставка тематичних експонатів. Її відкриття відбулося 13 жовтня. Провів захід директор музею Станіслав Головко. Участь у відкритті взяли молодь і запрошені гості. Привітав усіх з прийдешнім святом захисників, подякував військовослужбовцям, які ціною свого життя та здоров’я захищають рідну землю голова громади Віталій Манич. Власним досвідом поділився з молоддю голова Спілки учасників АТО Чернігівського району Запорізької області Юрій Накалюжний.

12:07 13.10.2020

Стартував Перехідний кубок селища з мініфутболу

Стартував Перехідний кубок селища з мініфутболу

11 жовтня на спортивному майданчику Чернігівки розпочато Перехідний Кубок селища з мініфутболу, присвячений Дню захисника України. Участь у ньому беруть команди: ФК Чернігівка, «Кристал», «Ветерани», ДЮСШ Чернігівка. Відкрила змагання заступниця голови громади Людмила Веремій, яка привітала учасників та побажала здоров’я, натхнення і кожній команді - перемоги. Перші ігри Кубку пройшли напружено та цікаво.

09:09 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь